ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Αχτσιόγλου ζητούσε ντιμπέιτ επίμονα επειδή γνώριζε πως είναι δεύτερη

Μεγάλη ήταν η χθεσινή νίκη για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για την Έφη Αχτσιόγλου, αυτή η ήττα που τελευταία έδειχνε αναμενόμενη, είναι βαριά! Ο σχεδιασμός της για την προεδρική καρέκλα του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ξεκινήσει από το 2019. Τότε ξεκίνησε δειλά δειλά να ακούγεται το όνομά της. Όμως μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ του 2023, θεωρούνταν από πολλούς βέβαιη η εκλογή της. Ήταν άλλωστε αυτή που επέμεινε στην παραίτηση Τσίπρα!

Ο «τυφώνας» Κασσελάκη, τάραξε όμως τα νερά και τον τελευταίο μήνα, «διέλυσε» τους πολύμηνους σχεδιασμούς του επιτελείου της. Μέσα σε ένα μόνο μήνα, ο Κασσελάκης έκανε το ανέλπιστο!

Την τελευταία εβδομάδα, η Έφη Αχτσιόγλου, γνώριζε πως ήταν πίσω σε ψήφους. Επέμεινε και πίεζε για ένα ντιμπέιτ με τον συνυποψήφιό της, ευελπιστώντας σε ένα του λάθος, προκειμένου να ανατρέψει το σκηνικό. Όμως ο Στέφανος δεν ρίσκαρε, επέλεξε να συνεχίσει την προεκλογική καμπάνια του αποφεύγοντας το ντιμπέιτ και το «αίμα» που επιζητούσε η κα Αχτσιόγλου!

Άλλωστε, για τους ίδιους λόγους, επίμονα ντιμπέιτ ζητούσε και ο Τσίπρας από τον Μητσοτάκη, όμως εκείνος, δεν του έδωσε το…δώρο! Όπως συμβαίνει πάντα, ο πρώτος, ποτέ δεν κάνει το λάθος να πέσει στην παγίδα του δεύτερου…

Related Articles

Back to top button