ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ευάγγελος Βενιζέλος: Τον έχρισαν πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ταβέρνα

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό άρθρο του newsit.gr όπου επανέφερε το όνομα του Βαγγέλη Βενιζέλου σε αυτά των υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας. Αμέσως μετά, άρχισε καταιγισμός άρθρων που μιλούσαν για την υποψηφιότητα Βενιζέλου.

Λίγο μετά μάλιστα, ανέβηκε στο Facebook φωτογραφία σε ταβέρνα με τον Βαγγέλη Βενιζέλο ανάμεσα σε φίλους, με την λεζάντα να γράφει: «Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ευάγγελος Βενιζέλος στο Αυγό του Κόκκορα τώρα».

Ο ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στο Μεταξουργείο Βασίλης Γραβιάς, ανάρτησε την φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ, στην οποία απεικονίζεται ο κ. Βενιζέλος να γευματίζει με συνεργάτες του στο εστιατόριο του

Η ταύτιση αυτή του Βαγγέλη Βενιζέλου με ταβέρνα που θύμισε Μπαϊρακτάρη και Καραμανλή, δεν άρεσε καθόλου στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε τους φίλους του σε αυτοσυγκράτηση.

Το όνομα του Βενιζέλου παίζει δυνατά για την προεδρία της Δημοκρατίας στο περιβάλλον του Μητσοτάκη καθώς θεωρούν θετική την συμβολή του στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Όμως για το Καραμανλικό μπλοκ, η περίπτωση Βενιζέλου είναι «αιτία πολέμου” κάτι που το έχουν κάνει γνωστό στο Μαξίμου.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρθηκε και αυτός στην υποψηφιότητα Βενιζέλου λέγοντας:

“Να κάνετε τον Βαγγέλα Πρόεδρο.

Να πηγαίνει κάθε πρωί απέναντι στην Προεδρική Φρουρά να τους λέει “αυτιστικούς”.

Αληθεια, ρε παρλαπίπα, τελικά ήταν τραπεζικός λογαριασμός του Άκη ή αριθμός τηλεφώνου, όπως μας έλεγες ειρωνικά;”.

.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close