ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εύα Καϊλή: Με σούπα σπαραγγιού και pave γαλοπούλας θα κάνει ρεβεγιόν

Η Εύα Καϊλή είναι υποχρεωμένη πλέον να ακολουθεί το πρόγραμμα και τους κανόνες του σωφρονιστικού ιδρύματος Χάρεν – Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο Χριστουγεννιάτικο μενού, δεν είναι καθόλου λιτό

Αρνητικά αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες στην αίτηση αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή έτσι λοιπόν η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα περάσει τις φετινές γιορτές έγκλειστη στις φυλακές του Χάρεν. Η Εύα Καϊλή είναι υποχρεωμένη πλέον να ακολουθεί το πρόγραμμα και τους κανόνες τουσωφρονιστικού ιδρύματος που τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο Χριστουγεννιάτικο μενού, δεν είναι καθόλου λιτό.

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων για την Εύα Καϊλή και τις συγκρατούμενές της θα έχει, όπως αναφέρει το MEGA, ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού. Το κυρίως πιάτο θα είναι pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς. Το επιδόρπιο θα είναι dame blanche, ένα γλυκό από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα καθώς και μάφιν.

Το χριστουγεννιάτικο μενού δεν περιλαμβάνει αλκοόλ. Η διεύθυνση των φυλακών δίνει τη δυνατότητα στις κρατούμενες να αγοράσουν μερικά πράγματα από το κυλικείο, εφόσον τους μεταφερθούν χρήματα στον λογαριασμό του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Την Καϊλή μέχρι σήμερα έχει επισκεφτεί μόνο ο πατέρας της, ο οποίος πήγε στις φυλακές του Χάρεν την Παρασκευή (23/12) το μεσημέρι κι έμεινε μαζί της αρκετές ώρες, δίνοντάς της μάλιστα και μια μεγάλη τσάντα με προσωπικά αντικείμενα. Ο πατέρας της είναι κι αυτός που αυτές τις ημέρες κρατάει την 22 μηνών κόρη της, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

reader.gr

Related Articles

Back to top button