ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εξώδικο από τη Μαρέβα Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη: Το 2019 πήγα στην Αίγυπτο

Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί τον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη για προβοκάτσια, με αφορμή μια παλιά φωτογραφία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη από επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγυπτο. 

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα documento, παρουσιάζει στοιχεία από ιστοσελίδες της Αιγύπτου, που δείχνουν σημερινή επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού.

Το πρωθυπουργικό γραφείο πάντως κατηγορεί τον δημοσιογράφο και εκδότη πως εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, η κα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. «Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!

»Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.»

Related Articles

Back to top button