ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έπος! Ο δήμαρχος Μυτιλήνης πήρε σε ανοιχτή ακρόαση τον Μηταράκη

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν χθες στη Μόρια, τις οποίες κατέγραψε η κάμερα της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας PolitisChios. δήμαρχο Μυτιλήνης, , και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη.

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κυτέλης, ο οποίος, σύμφωνα τα τοπικά μέσα, μετέβη στην περιοχή μαζί με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, προκειμένου να μιλήσει με τους κατοίκους με αφορμή τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, επιδόθηκε σε επικοινωνιακό σόου, παίρνοντας τηλέφωνο μπροστά σε όλους το Νότη Μηταράκη, τον οποίο έβαλε μάλιστα σε ανοιχτή ακρόαση.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν σπαρταριστός, με τον Κυτέλη να συστάσεις στους κατοίκους να μη μιλούν προκειμένου «να ακουστεί ο υπουργός», ενώ το αποκορύφωμα ήρθε αναφορικά την τύχη του κέντρου υποδοχής της Μόριας. Εκεί ο δήμαρχος Μυτιλήνης αρχικά μάλωσε λέγοντας «Θέλετε να το κλείσω; Ο υπουργός θα δώσει λύση».

Παράλληλα, ενώ ο Μηταράκης  ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο οτι «το καμπ της Μόριας θα κλείσει όταν θα είναι έτοιμο το νέο κλειστό κέντρο» και αυτός μεταφέρει στον κόσμο πως κλείσει «σε πολύ σύντομο διάστημα».

Related Articles

Back to top button
Close
Close