ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επεισόδια σε εκδήλωση Άδωνι και Χατζηδάκη στην Πτολεμαΐδα

Ένταση  έξω από το Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα όπου είναι σε εξέλιξη εκδήλωση – ημερίδα του ΥΠΕΝ για την απολιγνιτοποίηση

Ένταση επικράτησε έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στην Πτολεμαΐδα, όπου πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, ενώ μίλησε επίσης και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα έγιναν όταν ομάδα διαδηλωτών παραβίασε την αυλόπορτα του ξενοδοχείου. Η αστυνομία τους απώθησε κάνοντας χρήση δακρυγόνων, ενώ έξω από το χώρο παρέμεινε ισχυρή αστυνομική δύναμη και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα από την Κοζάνη και Πέτη Πέρκα από την Φλώρινα εισήλθαν στην αίθουσα και κατήγγειλαν το γεγονός. 

Τέλος, δήλωσαν ότι αποχωρούν από το συνέδριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Θόδωρος Καρυπίδης, η περιφερειακή σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΕΛΠΙΔΑ Γεωργία Ζεμπιλιάδου και ο πρόεδρος του δικτύου Ενεργειακών δήμων της χώρας, δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

Βίντεο από το e-ptolemeos.gr

Related Articles

Back to top button
Close
Close