ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έλενα Ακρίτα: Η απάντηση στην απρέπεια της Κλείτου που την χαρακτήρισε «καταθλιπτική»

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται “κατάθλιψη”», σημειώνει η Έλενα Ακρίτα για τα απαράδεκτα σχόλια της Κλείτου.

Μια απίστευτη δήλωση έκανε μέσω twitter κατά της Έλενας Ακρίτα η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, μετά τη λογοκρισία του κειμένου της από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», γεγονός που οδήγησε στην υποβολή της παραίτησής της.

«Δεν θα λείψει από κανέναν. Ούτε καν από την Κουμουνδούρου. Τους αρκεί ο Πολάκης», έγραψε στο twitter η Λίνα Κλείτου, προκαλώντας αρνητικά σχόλια από τους χρήστες.

Μάλιστα, δε δίστασε να χαρακτηρίσει, ως… «καταθλιπτική» την Έλενα Ακρίτα.

Σε απάντηση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «ποιος καλέ;», θέλοντας να μάθει σε ποιον απευθύνεται, η Λίνα Κλείτου συνέχισε με το κατάπτυστο σχόλιο «η καταθλιπτική», κατακρίνοντας δήθεν τη δημοσιογράφο και απαξιώντας τη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο προηγούμενοι που μέμφθηκαν την Έλενα Ακρίτα για το ζήτημα της κατάθλιψης ήταν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην προκλητική τοποθέτηση εξηγώντας απλά τι σημαίνει το να είσαι καταθλιπτικός.

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται “κατάθλιψη”», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Μετά την έντονη αντίδραση και τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων από τους χρήστες του twitter η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου αναγκάστηκε όχι μόνο να αποκρύψει το επίμαχο tweet, αλλά να κλείσει… ολόκληρο το προφίλ της.

Related Articles

Back to top button