ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δύσκολες ώρες για τον αντιδήμαρχο Αθηναίων: Δεν μπορεί να πάει στο σπίτι του στο baden baden

Του λείπει και η αγαπημένη του Aston Martin

Η πανδημία έχει κάνει την ζωή δύσκολη όλων μας. Καθημερινά συμπολίτες μας αγωνιούν έξω από τις εντατικές για τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ πολλοί δεν τα βγάζουν πέρα με τις βασικές ανάγκες.

Ένας ακόμα χτυπημένος από την πανδημία, είναι ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος. Η νοσταλγία για το σπίτι του στην παραμυθένια συνοικία Μπάντεν Μπάντεν στην Γερμανία και η αγαπημένη του Aston Martin, του λείπει πολύ.

Τόσο, που αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας με μια ανάρτηση δίπλα στο πολυτελές όχημά του.

Δείτε την ανάρτηση εν μέσω lockodown και πανδημίας:

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».

Ποιος είναι ο Νίκος Μακρόπουλος

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» για τον δήμο Αθηναίων. Ο κ. Μακρόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Μυήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης από τον αείμνηστο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Πλυτά. Το 1998 απόκτησε την Ευρώπη Ασφαλιστική. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece, Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Υπήρξε Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μέλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ΓΓ του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών, Μέλος, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Το 2018 έλαβε τη διάκριση του «Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς».

thecaller.gr

update: ο αντιδήμαρχος κατέβασε την ανάρτησή του από το προφίλ μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε

Related Articles

Back to top button