ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Δεν το μετανιώνω, ήταν μια πλάκα» λέει ο Αμερικανός αντιεμβολιαστής που έβρισε τον Μπάιντεν

Ο Τζάρεντ Σμεκ από το Όρεγκον, θεωρεί το να βρίζει δικαίωμα στον ελεύθερο λόγο και δηλώνει ότι αγαπά τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπως κάθε «εν Χριστώ» αδερφό του

«Ηταν ένα αστείο, δεν το μετανιώνω» δηλώσε ο Τζάρεντ Σμεκ, ο πατέρας από το Όρεγκον που έβρισε τον πρόεδρο της Αμερικής Τζο Μπάιντεν στον αέρα κατά την διάρκεια των καθιερωμένων τηλεφωνημάτων σε τύχαια πρόσωπα στις ΗΠΑ που κάνει ο πρόεδρος την παραμονή των Χριστουγέννων για να ευχηθεί χρόνια πολλά.

ADS

Ο Αμερικανός πρόεδρος μαζί με την σύζυγό του Τζιλ παρακολουθούσαν την βόλτα του Άγιου Βασίλη στις ΗΠΑ μέσω του δικτύου Νorad και συνδέονταν τηλεφωνικά με διάφορους πολίτες σε όλη την επικράτεια. Οταν ο Αγιος Βασίλης περνούσε πάνω από το χιονισμένο Όρεγκον στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου βρέθηκε ο Τζάρεντ Σμεκ, πατέρας τεσσάρων παιδιών για να ανταλλάξει ευχές με το προεδρικό ζεύγος. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος αφού μίλησε για λίγο με τα παιδιά, τα οποία ρώτησε τι δώρα ήθελαν και κατόπιν τα παρότρυνε να κοιμηθούν νωρίς, ο κ. Μπάιντεν αντάλλαξε μερικά λόγια με τον πατέρα, υπογραμμίζοντας πως και οι δυο τους έχουν γιους που τους λένε Χάντερ.

jared-schmeck-2

Κλείνοντας τη συνδιάλεξη, ο αμερικανός πρόεδρος ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα» στον συνομιλητή του. Ο τελευταίος απάντησε «σας εύχομαι κι εσάς ευτυχισμένα, καλά Χριστούγεννα» προτού κλείσει με τη φράση «Let’s go Brandon».

«‘Let’s go Brandon’, σύμφωνοι», αποκρίθηκε ο κ. Μπάιντεν, χωρίς να αντιδράσει σε αυτή την κωδικοποιημένη φράση, η οποία στην πραγματικότητα σημαίνει «Fuck you Biden» («Μπάιντεν, άντε γ…»).

Την επόμενη μέρα, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εντόπισαν τον Τζάρετ, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για την συμπεριφορά του. Είπε ότι δεν σκόπευε να προσβάλει τον πρόεδρο. «Δεν έχω κάτι εναντίον του Τζο Μπάιντεν, απλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά» δήλωσε στο Οregonian. 

biden_christmass_xr

«Το καταλαβαίνω πως ήταν αγενές, δεν έχω κάτι με τον Πρόεδρο προσωπικά, φαίνεται εγκάρδιος τύπος, ήταν ένα αθώο αστείο για να εκφράσω το δικαιώμα που μου δίνει ο Θεός να εκφράζω τις διαφωνίες και απογοητεύσεις μου με αστείο τρόπο. Τον αγαπώ (σσ.τον πρόεδρος) όπως αγαπώ κάθε αδερφό εν Χριστώ και αδερφή μου. 

Ο Σμεκ δήλωσε πως δεν μετανιώνει καθόλου αυτό που έκανε, δεν είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δηλώνει απογοητευμένος από τις πολιτικές Μπάιντεν για την πανδημία, τους εμβολιασμούς και τον πληθωρισμό. Και συμπλήρωσε πως αισθάνεται πως τώρα δέχεται απειλές και το δικαιωμά του στον ελεύθερο λόγο. 

Όπως σημειώνουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης η συμπεριφορά του Σμεκ, είναι χαρακτηριστική των ψεκασμένων οπαδών Qanon, του ακροδεξιού κινήματος αντι-εμβολιαστών και συνομοσιολόγων που είχαν καταλάβει για ώρες και το Κογκρέσο. Αφού διαπράξουν τις παρανομίες τους, στη συνέχεια συμπεριφέρονται σαν «άτακτα παιδιά»… «Δεν θέλαμε να πούμε αυτό», μας παρεξηγήσατε, είναι συνταγματικό μας δικαιώμα» και στο τέλος συνήθως βάζουν τα κλάματα μπροστά στο Δικαστήριο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button