ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεκάδες χειρόγραφες σημειώσεις στο κρησφύγετο του Χρήστου Παππά στου Ζωγράφου

Δεκάδες χειρόγραφες σημειώσεις του Χρήστου Παππά βρήκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο διαμέρισμα, όπου κρυβόταν τους τελευταίους 8 μήνες. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με συγγενείς και φίλους του στο διάστημα που καταζητείτο

Ο Χρήστος Παππάς, «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου, στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν άντρες της Αντιτρομοκρατικής υπό άκρα μυστικότητα έφτασαν στην οδό 28ης Οκτωβρίου και αιφνιδίασαν τον άλλοτε υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Στην έκθεση κατάσχεσης που συνέταξε η Αντιτρομοκρατική και βρίσκεται στη διάθεση της ΕΡΤ προκύπτει ότι στην τραπεζαρία του διαμερίσματος βρέθηκαν:

– Δύο κινητά τηλέφωνα,

– δύο υπολογιστές,

– ένα τάμπλετ,

– ένα σκισμένο χαρτί με την σημείωση: «Σου βάζω μία sim, η οποία ίσως δουλεύει για στιγμή ανάγκης».

Από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο υπνοδωμάτιο του Χρήστου Παππά βρέθηκαν ακόμα:

– Αριθμημένα χαρτιά A4 με χειρόγραφες σημειώσεις. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με άτομα από το στενό συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον στη διάστημα που καταζητείτο.

– Ένα από τα κείμενα, που μπήκαν στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, ξεκινούσε με τη λέξη «ΔΑΣΚΑΛΕ» και τελείωνε με την ένδειξη «ΔΧΠ». Στο κείμενο στην πίσω όψη της σελίδας υπήρχαν ενδείξεις όπως «Σ’ αγαπώ» και «Αδέκαστος».

Στο κρησφύγετο του Χρήστου Παππά βρέθηκε επίσης ένα τετράδιο 68 σελίδων. Μόνο σε τρεις από τις σελίδες του υπήρχαν χειρόγραφες σημειώσεις, που ξεκινούν με τη φράση «Μεγάλη Παρασκευή» και τελειώνουν με τη φράση «Στον κόσμο».

Οι χειρόγραφες σημειώσεις στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση.

Related Articles

Back to top button