ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το χυδαίο tweet του Παππά: «στ’ α@#!#$@# μας για τον Ταγματάρχη»

Από τον λογαριασμό στο τουίτερ του υπουργού έγινε αναπαραγωγή ενός tweet που έγραφε «στ’ α!@#!@#$ μας» για την παραίτηση Ταγματάρχη από την ΕΡΤ

«Ανθρώπινο λάθος» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς το γεγονός πως έγινε retweet από τον λογαριασμό του στο Twitter ένα tweet ανώνυμου χρήστη που έγραφε: «Παραιτήθηκε λέει ο Ταγματάρχης απο την ΕΡΤ,στ’α!@#!@#α μας!».

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε μία εβδομάδα, με ανάρτηση Υπουργού που προκαλεί σάλο στην κοινή γνώμη. Ήταν η προχθεσινή ανάρτηση του Καμμένου με την φωτογραφία μια γραβάτας που απεικόνιζε ανδρικά γεννητικά όργανα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Το σημερινό retweet του Παππά, διαγράφηκε από τον λογαριασμό του μετά από περίπου μία ώρα από την δημοσίευσή του, ενώ ήδη χρήστες του κοινωνικού δικτύου σχολίαζαν την στάση του αρνητικά. Εν τούτοις, η δήλωση – «απολογία» του υπουργού δεν ήρθε παρά μόλις σήμερα το πρωί, σχεδόν 12 ώρες δηλαδή αργότερα.

«Η μέχρι τώρα παρουσία μου στα social media αποδεικνύει πως υβριστικά σχόλια δε με εκφράζουν & τα απεχθάνομαι για οποιονδήποτε, πολλώ δε μάλλον για έναν άνθρωπο τον οποίο στήριξε με ανακοίνωση το υπουργείο. Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος στο οποίο κακώς πλειοδοτούν ορισμένοι λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων», ήταν η αναφορά του υπουργού.

Related Articles

Close
Close