ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χαμός σε τηλεοπτική εμφάνιση Άδωνι: «Δεν έγινε κανείς Κοζανίτης νονός, υποφέρουμε» (Βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέροντας την βάφτιση στην οποία είχε γίνει νονός και είχε προκληθεί σάλος.

Σε εκπομπή καναλιού της Κοζάνης εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λιανεμπόριο, το οποίο στην συγκεκριμένη πόλη της χώρας παρέμεινε κλειστό.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι αρμόδιοι δεν έχουν ασχοληθεί με την πόλη, την οποία επισκέφθηκε μόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως: «Το λιανεμπόριο το βοηθήσαμε έξτρα, μόνο στην Κοζάνη είναι η απάντηση, οπότε μη μου λέτε εμένα δεν ασχοληθήκαμε. Ντροπή σας!», με την δημοσιογράφο να λέει στον υπουργό: «Το “ντροπή σας”, θα μπορούσε να λείπει».

«Με συγχωρείτε, αν είχα αδιαφορήσει για την Κοζάνη να βγείτε να με κατηγορήσετε. Έχω, προσωπικά ασχοληθεί με την Κοζάνη», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τότε ο δημοσιογράφος απάντησε: «Ντροπή σας να πείτε όταν οι ίδιοι δεν δίνετε το παράδειγμα μην τηρώντας τα μέτρα, δεν πήγε κανένας Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση, εν μέσω κορονοϊού», αναφερόμενος στην βάφτιση με νονό τον κ.  Άδωνι Γεωργιάδη και για την οποία είχε προκληθεί σάλος, καθώς είχε γίνει εν μέσω lockdown και απαγορευτικών μέτρων για τον κορονοϊό

«Τι είπατε; Αυτό τι σχέση έχει κύριε…», απάντησε ο υπουργός, με τον δημοσιογράφο να λέει «για την τήρηση των μέτρων» και τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Ποιος σας είπε πως εγώ στην βάφτιση δεν τήρησα τα μέτρα; Τα μέτρα τηρήθηκαν με αυστηρότητα και μάλιστα με ειδική άδεια».

«Σχολίασε ο κύριος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου», ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τονίζει: «Αυτά τα οποία λέτε, δείχνουν και ποιος ήταν ο σκοπός που με καλέσατε».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 23:00 του βίντεο κι έπειτα:

Related Articles

Back to top button