ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απρέπεια Μπέου για Κασσελάκη: Δηλαδή εμείς θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@δες;

Δεν άργησε να μας θυμίσει ποιος είναι, έσπευσαν να πουν κάποιοι, κρίνοντας τα απρεπή σχόλια του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη στις πρώτες δηλώσεις του – Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέοςκατά του Στέφανου Κασσελάκη στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του στον δήμο του Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που συχνά-πυκνά προκαλεί με ομοφοβικές δηλώσεις και σε τραμπουκισμούς, μόλις πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τους πολίτες που τον ψήφισαν, κατέφυγε σε επαίσχυντες εκφράσεις για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου λοιπόν, ο Μπέος έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια.

«Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;»

«Σήμερα είναι μια νίκη των πολιτών του Βόλου. Μετά από 9 χρόνια, θα συνεχίσουμε μαζί. Ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, λέω τα πράγματα όπως είναι, δεν έχω μάθει να φοβάμαι και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα σε κάθε γειτονιά.

Εκφράζομαι ελευθέρα όπως λέει το Σύνταγμά μας.

Είμαι ένας από εσάς, δεν έχω κανένα πτυχίο κορνιζαρισμένο.

Γιατροί και δικηγόροι εδώ και 40 χρόνια κυβέρνησαν την Ελλάδα. Αυτοί δεν χρεοκόπησαν την πατρίδα μας και εξαθλίωσαν τον λαό;

Και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι θα υιοθετήσει δυο αγόρια.

Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε «τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Related Articles

Back to top button