ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απίστευτος καβγάς οπαδών του Σώρρα με ιερέα: “Σας πονάει, επειδή ο Δίας δεν είναι Εβραίος;”

Άλλο ένα τραγελαφικό περιστατικό με οπαδούς του Σώρρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ένας ιερέας εισέβαλε σε συγκέντρωση οπαδών του Σώρρα με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος.

Όπως είναι γνωστό, οι πιστοί οπαδοί του Σώρρα ορκίζονται στον Δία πίνοντας μάλιστα το “ιερό” ποτό και δίνουν ορκο πίστης. Το γεγονός έχει από καιρό προκαλέσει έκρηξη οργής στους κόλπους της εκκλησίας που βλέπουν συνεχώς Χριστιανούς να αλλάζουν πίστη, στην προσπάθεια να δουν “φως” στα….δισεκατομμύρια του Σώρρα!

Κατά την είσοδο λοιπόν του ιερέα, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Οι διάλογοι που ακούγονται είναι πρωτοφανής. “Ποιος με είπε λαμόγιο;”, “σε πονάει γιατί ο Δίας δεν είναι Εβραίος;” είναι μόνο δύο από τους απίστευτους διαλόγους των υποστηρικτών του “σωτήρα” Αρτέμη Σώρρα με τον συγκεκριμένο ιερέα.

Ο θαρραλέος κατά τ’ άλλα ιερέας, τα βάζει -λεκτικά- με τους παρευρισκόμενους και ενώ κάνει πως φεύγει, επιστρέφει με ακόμη με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

“Ουστ” του φώναζαν και εκείνος απαντούσε ψύχραιμα. “Είσαι σώγαμπρος;”, “ξύπνα παπά”, “πάγαινε με τα δισεκατομμύρια της εκκλησίας σου”. “Παράτα μας” του φώναζαν.

Στην αρχή βέβαια, του βίντεο, φαίνεται ο παππάς να ρίχνει τις φιτιλιές όταν τους λέει: “Καλά δεν ντρέπεστε να ακούτε αυτούς τους Αντίχριστους;”.

Και το ματς ξεκίνησε όταν είπε στον σύγχρονο Γκρούεζα του Σώρρα “μη μιλάς εσύ”.

Δείτε ολόκληρο το απίστευτο βίντεο:

Related Articles

Back to top button