ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απέσυρε η Πατούλη μετά την κατακραυγή – Τριγμοί και στην Περιφέρεια

Μετά τις έντονες αντιδράσεις ακόμα και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η σύζυγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττική, Μαρίνα Πατούλη, απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου.

Το «χρυσό ζευγάρι» όπως αποκαλείται το ζεύγος Πατούλη, ήθελε να τα «σαρώσει» όλα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να πάρει και Περιφέρεια αλλά και να κρατήσει τον δήμο Αμαρουσίου στην οικογένεια.

Όπως όμως είναι γνωστό, όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Έτσι λοιπόν, το ζεύγος Πατούλη, κινδυνεύει τώρα να χάσει και τον δήμο και την Περιφέρεια…

Δείτε χαρακτηριστικά την ανακοίνωση της κας Πατούλη:

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Related Articles

Back to top button
Close
Close