ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απάντηση Ραγκούση σε Νίνα Κασσιμάτη: «Μου επιτέθηκε με τον γνωστό χυδαίο της τρόπο»

Ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε στη Νίνα Κασιμάτη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του, με αφορμή την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να ζήτησε να μάθει αν θα υπάρξουν κυρώσεις σε βουλευτές που θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων, με τη βουλευτή Πειραιώς να θεωρεί πως είναι σαν να «φωτογράφιζε» εκείνη. Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον κ. Ραγκούση ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.

Η κ. Κασιμάτη, αρχικά σε ανάρτηση που πραγματοποίησε χθες Πέμπτη, απάντησε στον κ. Ραγκούση ότι «αν εκλεγεί ποτέ βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε» και τον κατηγόρησε ότι φέρνει εσωστρέφεια στο κόμμα.

Η απάντηση του Ραγκούση στην Κασιμάτη

Ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε σήμερα με δήλωσή του, στην οποία κατηγορεί τη Νίνα Κασιμάτη ότι του επιτέθηκε χυδαία, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τον «χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση για Κασιμάτη: «Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στον γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που τη χαρακτηρίζει.

Ο λόγος; Επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας -του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος- ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια βουλευτή.

Τι απαντώ; Ότι ισχύει απολύτως αυτό είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: “Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου. Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς”.

Και, πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.

Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button