ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άντζυ Σαμίου για Πορτοσάλτε: «Είναι ιδιοφυΐα στα fake news» 

Στην Άντζυ Σαμίου αναφέρθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» επειδή… στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ μέσω Twitter, ενώ τη Παρασκευή μίλησε εκ νέου για το θέμα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, η Άντζυ Σαμίου δήλωσε πως «Ο κύριος Πορτοσάλτε είναι ιδιοφυΐα στα fake news. Τον συγχαίρω γιατί η μόνη αλήθεια που τον έχω ακούσει να λέει μέχρι σήμερα είναι να λέει ότι η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα πει από παλιά; Πόσο παλιό είναι το ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζω ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και ακούει… Έχει και κρίση. Ελπίζω στην ορθή κρίση του κόσμου για να καταλάβει ποιοι τον κοροϊδεύουν, ποιοι τον παραπλανούν και ποιοι του λένε την αλήθεια».

«Δεν πολιτεύομαι, εγώ απλώς ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πολιτεύομαι γιατί δεν υπάρχει λόγος να πολιτευτώ. Αν βέβαια γίνει κάποια στιγμή, αν τύχει, αν μπορέσω κάποια στιγμή να προσφέρω, θα το σκεφτώ. Ποτέ δεν βάζω το απόλυτο όχι σε αυτό. Όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι» είπε ακόμη, η Άντζυ Σαμίου.

Related Articles

Back to top button