ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντιδράσεις μετά από ανάρτηση του Καρανίκα για την κόρη του Μητσοτάκη που πάει στις ΗΠΑ

Έντονη αντίδραση από τον Γιάννη Οικονόμου μετά την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Καρανίκα, μέσω της οποίας καταφέρεται κατά της κόρης του πρωθυπουργού Δάφνης Μητσοτάκη. Στην εν λόγω τοποθέτηση αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των συντακτών, σημειώνοντας πως αποτελεί «κατήφορο χωρίς τελειωμό η στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών».

Τι αναφέρει ο Καρανίκας

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Καρανίκας αναφέρει πως «η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός.

Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιας.

“Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.

“Ο πεθερός του Γεραπετριτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πηρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”.

Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες , ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς.

Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη.

Άιντε μη πω τώρα….»

Έντονη αντίδραση Οικονόμου

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κυβερνητικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου, προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δυσκολεύομαι να βρω λόγια για το μέγεθος της αθλιότητας». Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι φαίνεται πως αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και τόνισε πως αποτελεί «κατήφορο χωρίς τελειωμό η στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών».

Αναρωτήθηκε γιατί «κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει μαζέψει», την ώρα που σε αντίστοιχες περιπτώσεις ένα μέλος της ΝΔ θα είχε διαγραφεί κατευθείαν. «Το χειρότερο του να είσαι ανίκανος, είναι το να είσαι ικανός για όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Back to top button