ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανοίγει site ο Φλαμπουράρης για να χτυπήσει την γραφειοκρατία

Ζητάει από τους πολίτες να του στείλουν mail για να καταγγείλουν την… γραφειοκρατία

Ηλεκτρονικό κυτίο παραπόνων ανοίγει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το «τέρας» της γραφειοκρατίας και τις παθογένειες του κρατικού μηχανισμού που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, που είναι αρμόδιος για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, δίνει δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις και ζητά από τον κάθε πολίτη να επικοινωνεί και να αναφέρει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, ο κ. Φλαμπουράρης δίνει και το προσωπικό του e-mail στη Βουλή προκειμένου να του στέλνουν οι πολίτες μηνύματα.

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και ζητάμε τη συμβολή τους για να βελτιώσουμε όσα μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή και κυρίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας.

Παρακαλούμε η επικοινωνία να γίνεται:
στην ηλεκτρονική σελίδα: kathimerinotita.gov.gr  (μέσω υποβολής φόρμας)
στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kathimerinotita@ypep.gr
Καθώς επίσης και στα παρακάτω:

Η επίλυση των προβλημάτων θα είναι το κύριο μέλημά μας και ταυτόχρονα η αξιολόγηση, η ομαδοποίηση και η επεξεργασία, ώστε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής».

 

Related Articles

Back to top button