ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανάρτηση Πολάκη για τη δίκη της Ηριάννας – επίθεση στη Δικαιοσύνη

Ο κ. Πολάκης δεν παρέλειψε να εκφραστεί για ακόμα μια φορά στο Facebook, όπου επιτέθηκε ξανά στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή”. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο προσωπικό του προφίλ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε την απορριπτική απόφαση του Εφετείου στις αιτήσεις αναστολής των ποινών της Ηριάννας και του Περικλή, οι οποίοι πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

ADS

Λίγη ώρα μετά τις 11 το βράδυ ο Παύλος Πολάκης προέβη σε επίθεση στον Εισαγγελέα της υπόθεσης, καθώς εκείνος ήταν που πρότεινε στο Δικαστήριο την απόρριψη της αίτησης των δύο νέων ανθρώπων. Έγραψε λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός:

«Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

 

Ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί και νωρίτερα στη Δικαιοσύνη όταν έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, όταν και έγραψε:

«Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες ,Χρυςαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω……»

 

Related Articles

Back to top button