ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άδωνης Γεωργιάδης: «Λάθος του Μπακογιάννη το ντιμπέιτ – Έδωσε ευκαιρία να γνωρίσουν τον Δούκα οι πολίτες»

«Ήταν πολύ ωραίο ντιμπέιτ, πολιτισμένο και ανθρώπινο αλλά έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δουν τον Δούκα»

Για λάθος του Μπακογιάννη έκανε λόγο σήμερα ο υπουργός εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως δόθηκε έτσι η ευκαιρία να γνωρίσουν οι πολίτες τον Δούκα!

«Οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένειας. Οι εκλογές είναι μια μάχη με στόχο να κερδίσεις. Εάν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο ενώ δεν χρειάζεται να το κάνεις, είναι λάθος. Ήταν πολύ ωραίο ντιμπέιτ, πολιτισμένο και ανθρώπινο αλλά έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δουν τον Δούκα», ανέφερε σήμερα Δευτέρα στον απόηχο της ήττας της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος πάντως προσπάθησε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα αποφεύγοντας να μιλήσει για την επόμενη μέρα στο κόμμα του μετά τη συντριβή.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «η χθεσινή βραδιά φέρνει εξελίξεις στην αντιπολίτευση. Θα αυξήσει στον ανταγωνισμό. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στις εκλογές. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος. Η ιδέα ότι θα ξεκινήσει μια διελκυστίνδα ποιος από τους δύο θα έχει το πάνω χέρι στις ευρωεκλογές θα έχει κόστος και στους δύο».

Related Articles

Back to top button