ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«610 τηλεφωνήματα πήρε ο Χατζηνικολάου…

…από τα οποία τα 580 του έδιναν συγχαρητήρια για την ιδέα και του δήλωναν ότι ήταν έτοιμοι, αν συμφωνούσε, να έβαζαν και χρήματα για να γίνουν μέτοχοι!»

Η Kontra News ήταν απολαυστική σήμερα, έδωσε ρεσιτάλ σχετικά με την… απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου να ανοίξει το Real Group, ψυχαγωγικό κανάλι στην Τουρκία. «Ολοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν με την απόφαση του Χατζηνικολάου» γράφει η καλή εφημερίδα. Ναι, όλοι! «Θα πρέπει να τονιστεί ότι το θέμα της δημιουργίας ελληνικού καναλιού στην Τουρκία από το Νίκο Χατζηνικολάου τις τελευταίες μέρες ήταν αυτό που απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο γεγονός την ελληνική κοινή γνώμη». Όντως, δείτε τις εφημερίδες, τα δελτία ειδήσεων τα ραδιόφωνα, όλοι γι’ αυτό μιλούσαν και μιλούν.

Εντάξει είναι γκροτέσκο λίγο η φάση, δεν λέω. Είναι όντως απολαυστική. Αν και μένουμε με την απορία, 1ον) πως μέτρησαν τα τηλεφωνήματα και τα βρήκαν 610 και, 2ον), τα 30 που δεν του έδιναν συγχαρητήρια τι έλεγαν; Και που τον έπαιρναν, στο κινητό τηλέφωνο; Γιατί στο τηλεφωνικό κέντρο του Real Group όπως λένε οι πληροφορίες μας δεν υπήρξε κανένας… πανικός.

Υπάρχει μία προϋπόθεση ωστόσο πολύ σημαντική για την τουρκική άδεια και την οποία η καλή εφημερίδα περνάει στα ψιλά. «Προϋπόθεση βέβαια ότι η Τουρκική κυβέρνηση θα χορηγήσει τη σχετική άδεια, γεγονός που μάλλον θεωρείται βέβαιο», γράφει. Α, καλά…

Ειλικρινά, μου αρέσουν όλα αυτά. Δεν το λέω πλάκα, διάβαζα την εφημερίδα το απόγευμα και την ευχαριστήθηκα.

Δημήτρης Κανελλόπουλος thepressproject.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button