ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

2010: Όταν ο Άδωνις «ψέκαζε» για τα εμβόλια του ιού της γρίπης

Το κίνημα του αντιεμβολιασμού, έχει βάθος και ιστορία

Ήταν το καλοκαίρι του 2010 επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, όταν ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης και τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ, κατέθετε ερώτηση στην Βουλή, ρίχνοντας νερό στον μύλο των αντιεμβολιαστών. Αν βέβαια σήμερα κατέθετε κάποιος αντιπολιτευόμενος τέτοια ερώτηση, ο υπουργός θα τον είχε καταγγείλει ως λαϊκιστή κλπ κλπ.

ADS

Δείτε την ερώτηση:

Πρακτικά Βουλής, Περίοδος ΙΓ’, Σύνοδος Α’, Συνεδρίαση ΡΛΓ’, 1η Ιουνίου 2010, Ερώτηση Βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Άδωνι Γεωργιάδη:

«Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ημερήσιου και ηλεκτρονικού τύπου οι γαλλικές αρχές παραπέμπουν τις εταιρείες Baxter, Roche και Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με την κατηγορία ότι παρασκεύασαν και διέσπειραν τον Ιό της Γρίπης και στη συνέχεια με συνεργούς δίκτυα Μ.Μ.Ε. έδωσαν διεθνείς διαστάσεις, δημιουργώντας μέσω του φόβου πανδημίας, πελατεία για τα εμβόλια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει χώρες όπως τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκοτία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και το Μεξικό στην απαγόρευση του εμβολιασμού των πολιτών του. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι και το Μεξικό παραπέμπει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την εταιρεία Baxter ως υπεύθυνη για τον θάνατο ανθρώπων τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο που προηγουμένως είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο το οποίο είχε ως συστατικό αντιγόνο της γρίπης των χοίρων.
Συνεπώς ρωτάται η αρμόδια Υπουργός:

  1. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου έχουν ενημερωθεί για αυτές τις ενέργειες;
  2. Ποιες είναι οι προθέσεις σας πάνω σε αυτό το λεπτό ζήτημα που αφορά όλον τον ελληνικό πληθυσμό;».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button