ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπέος για Θεοχαρόπουλο: “Οι τσαούσες – γλάστρες που πλαισίωναν αυτό το εξ Αθηνών ρετάλι της πολιτικής, προσβάλουν τους Βολιώτες”

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Αχιλλέα Μπέο, με τη Δημοκρατική Αριστερά να κάνει λόγο για χυδαία επίθεση του τελευταίου σε βάρος του προέδρου του κόμματος και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Ο υπόκοσμος μίλησε και επιτέθηκε σε μας. Ο Αχιλλέας Μπέος με τις δηλώσεις του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε θρασύτητα. Έγραψε μια ανακοίνωση για τον εαυτό του και την απηύθυνε σε μας. Οι προοδευτικοί και Δημοκρατικοί πολίτες του Βόλου δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα φαινόμενα. Δυστυχώς ο Αχιλλέας Μπέος βρήκε υποστηρικτή σήμερα το πρωί τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος προέβη στις ίδιες επιθέσεις με την ίδια γλώσσα και επιχειρηματολογία, αντί να καταδικάσει τις δηλώσεις του υπόδικου Μπέου.
Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα να πάρουν θέση για την υβριστική και χυδαία επίθεση του υπόδικου Μπέου στην Δημοκρατική Αριστερά, στον Πρόεδρο της και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αυτό αναμένουμε και από τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη που πρέπει να ξεκαθαρίσει, αν ο βουλευτής Μαγνησίας εξέφρασε την επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.
Είχε προηγηθεί η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου με αφορμή δηλώσεις του κ. Θεοχαρόπουλου στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μαγνησία. Όπως ανέφερε ο κ. Μπέος, «παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας και ευγένειας προς τους κατοίκους της πόλης που τον φιλοξένησε, έστω και αν δεν τον τίμησε, λόγω ενστίκτου, με το ενδιαφέρον της, ο διορισμένος βουλευτής και πρόεδρος της… ΔΗΜΑΡ (το νέο πιο σύντομο ανέκδοτο) Θεοχαρόπουλος, προχώρησε σε ιταμές και υβριστικές δηλώσεις, που προσβάλλουν βάναυσα την τοπική μας κοινωνία.
Αν κάποιοι πρέπει να ντρέπονται σε αυτή πόλη, είναι οι τραγικές πολιτικές φιγούρες, της Οικονόμου και του Λαμπρινίδη, που πλαισίωναν, σαν τις αλησμόνητες τσαούσες – γλάστρες σε τηλεοπτικό σόου, αυτό το εξ Αθηνών ρετάλι της πολιτικής και ανέχτηκαν με απίστευτη δουλικότητα τις προσβολές σε βάρος του Βολιώτικου λαού και της κρίσης του.
Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω της δηλώσεις του σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου. Πήρα ως Δήμαρχος Βόλου περισσότερους ψήφους από ότι ο αστείος αυτός πολιτικάντης, που πρόλαβε να διαχειριστεί και κοινοτικούς πόρους, πήρε μαζί με το “κόμμα” του σε ολόκληρη τη χώρα!
Θα περιμένω, ωστόσο, από τους δύο δημοτικούς συμβούλους, που πιθανώς να θεωρούν ότι δεν έχουν υποχρεώσεις έναντι της πόλης επειδή μπήκαν στο συμβούλιο από το “παράθυρο” σαν αντικαταστάτες άλλων, να ζητήσουν μια συγγνώμη από τους συμπολίτες μας γιατί επέτρεψαν σε αυτό τον εκπρόσωπο της φαυλότητας και της παρακμής του πολιτικού συστήματος, να τους υποτιμήσει με τόση προκλητικότητα
Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι γιατί, όλοι αυτοί οι εκφραστές της σαπίλας και της παρακμής της πολιτικής, δεν διδάχτηκαν τίποτα από την εκλογική συντριβή του 2014 και θα υποστούν την ίδια και χειρότερη το ’19 (τους φόβους που, άλλωστε, εξέφρασαν στις συσκέψεις που έκαναν).
Ή να λυπάμαι που η πατρίδα μας συνεχίζει να βασανίζεται από τέτοια άθλια πολιτικά φαινόμενα, βολεμένων πολιτικάντηδων, με κόμματα σφραγίδες, σαν τον Θεοχαρόπουλο, που αν και περαστικοί προλαβαίνουν πάντα να αφήνουν το αρνητικό τους αποτύπωμα στο σώμα της και τη ψυχή του λαού μας».
«Ντροπή για την πόλη ο Μπέος»
Η ανακοίνωση του κ. Μπέου αποτέλεσε απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μαγνησία. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σοβαρά τα προβλήματα του δήμου Βόλου με τη διακυβέρνηση της ομάδας Μπέου, επισημαίνοντας ότι «ο Μπέος είναι ντροπή για την πόλη και θα πρέπει όλοι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους».
Ιδιαίτερα κάλεσε τη ΝΔ και το νέο της αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει αν στηρίζει υπόγεια μια τέτοια δημοτική αρχή.

Related Articles

Back to top button