ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η γάτα, οι “γάτοι” και το κακό συναπάντημα …

12784433_832405836869096_600102645_n

Γράφει για το npress.gr ο Τόμυ

Το σύνολον τέσσερα τα συναπαντήματα, τα 3 άνευ γάτας και Αμερικάνικης Πρεσβείας. Ο εκδότης διαμηνύει την πρόθεση του μονάχα να συναντήσει, δεν θέτει τα αιτήματα, ακούει και αναλόγως πράττει. Όπως τουλάχιστον ο ίδιος διατείνεται.

Ο Φέρελπις πολιτικός, παρότι νέος στο κουρμπέτι, γνωρίζει το πρωτόκολλο, δεν είθισται να λένε όχι στον ιστορικότερο ,οι πολλοί τουλάχιστον. Αποδέχεται.

Ότι αρχίζει σε καλό κλίμα δεν τελειώνει απαραίτητα με πόνο, αλλά ετούτη τη φορά δεν στάθηκε κανένας τυχερός. Τα ερωτήματα πλείστα, ως προς τον “εισηγητή” των αιτημάτων αρχικώς, με τις δύο πλευρές να τα αποδίδουν εις στον έτερο. Ως προς τα υπεσχημένα μετέπειτα, εάν μεταξύ εσπρέσο και κρουασάν βουτύρου, υπήρξαν και τέτοια. Εκ του αποτελέσματος, ο πρώτος σήμερα διώκεται για επισφαλή του δάνεια και βγάζει νύχια κατά του “ευεργετηθέντος“.

Είτε λοιπόν “δεν άρεσε ο καφές” όπως του σερβιρίστηκε, είτε είχε κανονιστεί ποτό μετά και δεν τηρήθηκε. Το ζωντανό μονάχα ξέρει να μας πει, αλλά και αυτό τυγχάνει λιγομίλητο. Ξέρουμε μόνο ότι στεγάζεται σε χώρο κομψό, λιτό και απέριττο στα πέριξ της Αμερικάνικης πρεσβείας.

Αλήθεια σαν πόσα τέτοια ζωντανά να ναι εκεί γύρω; Για ψαχτείτε.

*Ο Τόμυ είναι ένας απλός κεραμιδόγατος και ουδεμία σχέση έχει με τις ευγενικές καταβολές του ζωντανού της ιστορίας μας.

Related Articles

Back to top button