ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η γάτα, οι “γάτοι” και το κακό συναπάντημα …

12784433_832405836869096_600102645_n

Γράφει για το npress.gr ο Τόμυ

Το σύνολον τέσσερα τα συναπαντήματα, τα 3 άνευ γάτας και Αμερικάνικης Πρεσβείας. Ο εκδότης διαμηνύει την πρόθεση του μονάχα να συναντήσει, δεν θέτει τα αιτήματα, ακούει και αναλόγως πράττει. Όπως τουλάχιστον ο ίδιος διατείνεται.

Ο Φέρελπις πολιτικός, παρότι νέος στο κουρμπέτι, γνωρίζει το πρωτόκολλο, δεν είθισται να λένε όχι στον ιστορικότερο ,οι πολλοί τουλάχιστον. Αποδέχεται.

Ότι αρχίζει σε καλό κλίμα δεν τελειώνει απαραίτητα με πόνο, αλλά ετούτη τη φορά δεν στάθηκε κανένας τυχερός. Τα ερωτήματα πλείστα, ως προς τον “εισηγητή” των αιτημάτων αρχικώς, με τις δύο πλευρές να τα αποδίδουν εις στον έτερο. Ως προς τα υπεσχημένα μετέπειτα, εάν μεταξύ εσπρέσο και κρουασάν βουτύρου, υπήρξαν και τέτοια. Εκ του αποτελέσματος, ο πρώτος σήμερα διώκεται για επισφαλή του δάνεια και βγάζει νύχια κατά του “ευεργετηθέντος“.

Είτε λοιπόν “δεν άρεσε ο καφές” όπως του σερβιρίστηκε, είτε είχε κανονιστεί ποτό μετά και δεν τηρήθηκε. Το ζωντανό μονάχα ξέρει να μας πει, αλλά και αυτό τυγχάνει λιγομίλητο. Ξέρουμε μόνο ότι στεγάζεται σε χώρο κομψό, λιτό και απέριττο στα πέριξ της Αμερικάνικης πρεσβείας.

Αλήθεια σαν πόσα τέτοια ζωντανά να ναι εκεί γύρω; Για ψαχτείτε.

*Ο Τόμυ είναι ένας απλός κεραμιδόγατος και ουδεμία σχέση έχει με τις ευγενικές καταβολές του ζωντανού της ιστορίας μας.

Related Articles

One Comment

  1. Σχετικά με το φαιν. “Πάγκαλος”, και όλο το κακό συναπάντημα, κάθε χρώματος: Ο Λαοί θα πρέπει να αλλάζουν όλα τα πολιτικά πρόσωπα (και μακάρι να υπάρξει πρόβλεψη για αυτό στο Σύνταγμα), ώστε να μη καταντούν αυτοί “σημαδεμένα χαρτιά” στην τράπουλα του τζόγου της Πολιτικής, και να “βραχυκυκλώνονται” στη συνέχεια από κάθε είδους αλητεία, πολιτική σκοπιμότητα και συμφέρον: Κάθε φορά που ένας Πολιτικός, ξαναγίνεται Βουλευτής, ανεβαίνει και ένα σκαλί στο λόφο της διαπλοκής, για να προσκυνήσει το σατανά του χρήματος και του κρίματος, που δεσπόζει στην κορφή του… Λίγοι αυτοί που καταφέρνουν να ξεφύγουν και είναι η εξαίρεση που “υπογράφει” για της παρουσίας της, τον κανόνα… (Κάναμε “θεούς Τσοχαντζόπουλους, Μητσοτακαίους, Καραμανλίδες και Παπανδρέους, και το μόνο που καταφέραμε ήταν να μας θεωρήσουν ποίμνιο τους, να καταχραστούν την εξουσία, και τώρα πολλοί από εμάς να αλληθωρίζουν μέχρι και προς τη Χ.Α., για να διαπράξουν μεγαλύτερο ολίσθημα, αντί να συνέλθουμε – όλοι μαζί – για να κάνουμε Πατρίδα, και πάλι αυτό το μπορντέλο, να αναστήσουμε την Ελλάδα μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button