ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις για τα δημοτικά στην Ναύπακτο

Δύο δημοσκοπήσεις «τρέχουν» αυτή την εβδομάδα στην Ναύπακτο, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, στην Ναύπακτο έχουν ήδη ξεκινήσει οι δύο δημοσκοπήσεις που αναμένονταν, από υποψήφιους που θέλουν να «μετρήσουν» και να »μετρηθούν» στην κοινή γνώμη, ενώ αναμένεται και μία ακόμα να γίνει, από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

Τις δημοσκοπήσεις, πραγματοποιούν οι εταιρείες prorata, Πελοπόννησος και η Metron Analysis.

Οι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης, θέλουν αφενός να «μετρηθούν» οι ίδιοι, όμως το στοιχείο που περιμένουν όλοι με αγωνία, είναι οι αρνητικές γνώμες που θα προκύψουν για τον δήμαρχο Βασίλη Γκίζα, ο οποίος περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, καθώς η κριτική από πολίτες στο πρόσωπό του, έχει πολλαπλασιαστεί. Ειδικά μάλιστα, μετά την ακύρωση του μεγάλου έργου τησ ανάπλασης.

Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση του 2019, οι αρνητικές γνώμες για τον Βασίλη Γκίζα, ήταν το μεγάλο του όπλο, αφού τότε έλαβε 22% μόνον σε αρνητικές γνώμες, κάτι που οφειλόταν στο ότι δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στα κοινά στο παρελθόν. Ήταν τότε αυτό το καμπανάκι που είχε χτυπήσει στον αείμνηστο Κώστα Καρακώστα, ο οποίος είχε συστήσει επαγρύπνηση.

Τώρα όμως, ο δήμαρχος έχει ήδη διοικήσει για μεγάλο διάστημα, οπότε η κοινή γνώμη στην πόλη έχει διαμορφωμένη άποψη.

Ένα άλλο στοιχείο που αναμένουμε από αυτή την δημοσκόπηση, είναι αν ο κόσμος αναζητάει κάτι «νέο» ή θέλει μια σίγουρη δοκιμασμένη λύση.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τα σχετικά αποτελέσματα!

Related Articles

Back to top button