ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Βράβευση παλαιών προέδρων στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας (Βίντεο-Φώτο)

Την Τετάρτη το βράδυ στην καφετέρια living room στο Γρίμποβο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας κύριος Τσιχριντζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιαμαντάς, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Ράπτης, Γιάννης Σύψας, Θωμάς Κοτρωνιάς και κ. Ευσταθίου αντιδήμαρχος του Δήμου Δωρίδας καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γούλας, Σπύρος Τσέλιος και Ντίνος Τσουκαλάς.

Στην ομιλία του,ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Δαβανέλος παρουσίασε το έργο της ομοσπονδίας κατά τον παρελθόντα χρόνο ,καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες σήμερα. Το λόγο στη συνέχεια, πήρε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας κ. Τσιχριτζής που και αυτός με την σειρά του παρέθεσε καταγεγραμμένα στοιχεία των τελευταίων μηνών ,σύμφωνα με τα οποία οι επιχειρήσεις που ξεκινούν την δραστηριότητα τους στην περιοχή είναι θεαματικά λιγότερες από εκείνες που έκλεισαν.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η βράβευση και η απονομή αναμνηστικών δώρων στους διατελέσαντες προέδρους, Νικόλαο Αγγελή , Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο , Αλέξη Καλφούντζο, Δημήτρη  Καρκατσούλη και Σωτήρη Τσιλιγιάννη.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

11

 

33

43

55

66

77

88

99

101

 

Related Articles

Back to top button