ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Βράβευσαν Τάκη και Γεωργία Λουκοπούλου στο Αναπτυξιακό συνέδριο

Δύο άνθρωποι με πολύ μεγάλη προσφορά στην πόλη της Ναυπάκτου, τιμήθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο ”Ναύπακτος 2030” που πραγματοποιείται στον συνεδριακό χώρο της Μονής Σκάλας. Ο Τάκης Λουκόπουλος και η η σύζυγός του, παιδίατρος Γεωργία Λουκοπούλου.

Η κα Λουκοπούλου, λόγω έκτακτου περιστατικού με παιδάκι, δεν παρευρέθηκε στην βράβευση, ενώ ο Τάκης Λουκόπουλος στην ομιλία του ανέφερε:

<< Παρευρέθηκα σήμερα μαζί με στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα : Ναύπακτος 2030,το μεγαλύτερο αναπτυξιακό συνέδριο που έγινε στην πόλη μας ! Μία σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση του τόπου μας, η οποία μας βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές της.

Εξαιρετικοί εισηγητές απο πολλές χώρες και διακεκριμένοι επιστήμονες απο Ελλάδα και εξωτερικό κατέθεσαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους σε θεματικές που αφορούν την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας .

Η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

Ιδιαίτερη τιμή ήταν για μένα η συμμετοχή μου σε αυτό το σπουδαίο γεγονός για την Ναυπακτία ,καθώς επίσης οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω πολύ συγκινημένος για την βράβευση της συζύγου μου Γεωργίας Ντάναση-Λουκοπούλου και την δική μου για την προσφορά μας στην κοινωνία .Στη ζωή το πιο σημαντικό για εμένα είναι είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο σε όλα τα επίπεδα!

Σας ευχαριστώ!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες! >>

Related Articles

Back to top button