ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

«Βόμβα» Γκίζα για Ξενία: Παρουσιάζει πρόταση μετατροπής του σε ξενοδοχείο

Το Ξενία, μπαίνει για άλλη μια φορά με έντονο τρόπο στην προεκλογική περίοδο

Το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, αφορά την τύχη του Ξενία με δημοτική αρχή και αντιπολίτευση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του npress, στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας, θα παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση μετατροπής του Ξενία σε ξενοδοχείο. Πρόκειται για μια μελέτη που η δημοτική αρχή, δουλεύει για πολύ καιρό με μεθοδικότητα. Μάλιστα θα περιέχει και τον «οδικό χάρτη» της ενδεχόμενης διαγωνιστικής διαδικασίας, όπου ο υποψήφιος επενδυτής θα αναλαμβάνει και το κόστος πληρωμής του προγράμματος με το οποίο αυτή την στιγμή το κτήριο ανακατασκευάζεται.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής, την πρόταση για το Ξενία θα αγκαλιάσουν οι Ναυπάκτιοι, αφού όλο το εγχείρημα, ανεβάζει πολύ την περιοχή. Πάντως η συζήτηση θα αφορά την επόμενη περίοδο και δεν αναμένεται να ψηφιστεί η μετατροπή του από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Στην αντίπερα όχθη, η δημοτική αρχή, θα παραμείνει σταθερά στην αντίθεσή της για μια τέτοια εξέλιξη, θεωρώντας πως το έργο πρέπει να συνεχίσει ως πολυχώρος, όπως είχε σχεδιαστεί. Μάλιστα πραγματοποίησαν επίσκεψη στον χώρο όπου κατέγραψαν με φωτογραφίες που θα παρουσιάσουν σήμερα, θέλοντας να δείξουν πως το έργο είναι έτοιμο και λειτουργικό. Αναμένεται επίσης να κάνουν και προσωπικές επιθέσεις στον πρόεδρο της Αιτωλικής, ο οποίος είναι ο εμπνευστής αυτού του έργου.

Το δημοτικό συμβούλιο θα μεταδοθεί σε λίγη ώρα live και το «θερμόμετρο» στην αίθουσα θα ανέβει κατακόρυφα.

Related Articles

Back to top button