ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

«Βόμβα» από Καλαβρούζα: Αποχωρεί ο Βαλμάς από την παράταξη Γκίζα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο, ο Κώστας Βαλμάς, αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο Γκίζα στην Καλαβρούζα και καταγγέλει περίεργες μεθοδεύσεις

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Δυστυχώς, προσωπικοί και ηθικοί λόγοι με οδηγούν ,αναγκάζουν να αποχωρήσω και να μην είμαι υποψήφιος στη κοινότητα Καλαβρούζας , με την παράταξη “Συνεργασία πολιτών”.
Η πρόθεση μου να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν πάντα πέρα από οποιοδήποτε ιδιοτελή σκοπό και προσωπική φιλοδοξία.
Επέλεξα στις φετινές δημοτικές εκλογές να συστρατευτώ με την παράταξη του κυρίου Γκίζα ,με γνώμονα μου πάντα ήταν η προσφορά για έναν καλύτερο δήμο στον οποίο ζω με την οικογένεια μου, δραστηριοποιούμε και μεγαλώνω τα παιδιά μου.
Όμως όταν ένας άνθρωπος θέλει να προσφέρει με όποιες δυνάμεις μπορεί, δεν επιτρέπεται να δέχεται εσωπαραταξιακά, συκοφαντίες και πισώπλατα μαχαιρώματα από συνυποψήφιούς του και να θίγεται η προσωπικότητά του.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω επανειλημμένος με τον κύριο Γκίζα και να του θέσω τους λόγους που με οδηγούν στην αποχώρησή μου αλλά η κλήση μου προωθείται… Για τους λόγους αυτούς , αποχωρώ και δεν θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη “Συνεργασία πολιτών”.
Σε περίπτωση, που έχουν ολοκληρωθεί-τυπωθεί τα ψηφοδέλτια του κυρίου Γκίζα, όσοι συμπολίτες μου με προτιμήσουν στις εκλογές , δεν έχω καμία αξίωση .
Αν δεν έχουν ολοκληρωθεί- τυπωθεί , παρακαλώ να αποσυρθεί το όνομά μου.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Βαλμάς

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button