ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τσουκαλάς: Ούτε εγώ έπαιρνα μισθό ως πρόεδρος της ΔΕΚΕΑΝ

Μετά την viral είδηση που γίνεται στην Ελλάδα για τον Λουκόπουλο, ο οποίος δεν πήρε ούτε έναν μισθό στα 5 χρόνια της δημαρχίας του, με ανακοίνωσή του, ο Ντίνος Τσουκαλάς, υπενθυμίζει πως ούτε αυτός είχε πάρει μισθό.

Δείτε την ανακοίνωση:

Θα ήθελα να θυμίσω στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Λουκόπουλο πως πριν τη δική του απόφαση να επιλέξει τη σύνταξή του από το μισθό του Δημάρχου, έχουν προηγηθεί αντίστοιχες κινήσεις και άλλων, χωρίς αυτό να γίνεται «θέμα».
Να υπενθυμίσω λοιπόν πως την περίοδο 2008 – 2010 ως πρόεδρος της τότε ΔΕΚΕΑΝ (σήμερα ΚΕΔΝ) είχα επίσης επιλέξει να μην λαμβάνω την προβλεπόμενη από το νόμο αμοιβή μου, γεγονός που είναι ευρέως γνωστό (το συνολικό ύψος ξεπερνά τις 40.000€). Σε αντίθεση με τον πρόεδρο που διαδέχτηκα τότε ο οποίος ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να διεκδικεί δικαστικά αυτά τα χρήματα και ο οποίος είναι από τις καινούργιες επιλογές στο ψηφοδέλτιο του κ. Λουκόπουλου. Και την απόφαση αυτή την έλαβα ως απλός Δημοτικός Σύμβουλος, όπως και ως Δημοτικός Σύμβουλος επέλεξα να μην λαμβάνω την προβλεπόμενη από το νόμο αμοιβή σε καμία από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχα.
Αυτό που δεν έχουμε ακούσει ακόμη από τον απερχόμενο Δήμαρχο είναι τον απολογισμό του έργου του, το οποίο είναι εντυπωσιακά φτωχό. Μάλλον για αυτό καταφεύγει σε επικοινωνιακά τρυκ που στοχεύουν στο να προκαλέσουν «συγκίνηση και συμπάθεια»…
Και μπορεί ο κ. Λουκόπουλος να είναι καλός άνθρωπος, δεν το αμφισβητούμε αυτό, όμως η Ναυπακτία χρειάζεται ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!
Ντίνος Τσουκαλάς
Υπ. Δήμαρχος Ναυπακτίας
«Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος»

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close