ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τσουκαλάς: «Η Ναυπακτία είναι ερωτεύσιμη»

Η Ναύπακτος έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν από τους κορυφαίους παραθαλάσσιους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, καθώς η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα καταλύματα άγγιξε το 100%. Δεν ήταν μόνο η πόλη της Ναυπάκτου ωστόσο που κατέγραψε υψηλή επισκεψιμότητα, αλλά το σύνολο της Ναυπακτίας. Τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια από τον δήμο προβάλλοντας συστηματικά τον τόπο μας σε κεντρικά ηλεκτρονικά, έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα.

Σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού και η θεματική, αμιγώς τουριστικoύ περιεχομένου, πλατφόρμα μας visitnafpaktia.gr, στην οποία θα έχουν ενεργό ρόλο οι επαγγελματίες του τουρισμού, των εναλλακτικών δραστηριοτήτων και της εστίασης. Η πλατφόρμα αυτή θα παρέχει όλη την πληροφορία και θα λειτουργεί ως βασικό εργαλείο προώθησης και προβολής των όσων προσφέρει ο τόπος μας. Να πω στο σημείο αυτό, ότι πρόκειται ουσιαστικά για το επόμενο βήμα της ιδιαιτέρως επιτυχημένης καμπάνιας #Visit_Nafpaktia που ξεκίνησε το 2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσω των social media, την οποία για πρώτη φορά πραγματοποιούμε ως Δήμος Ναυπακτίας.

Επιδιώξή μας είναι το συγκεκριμένο hashtag να καθιερωθεί και να καταστεί ακόμη περισσότερο αναγνωρίσιμο.
Δεν είναι όμως μόνο η προβολή, η οποία αποτελεί αυτή την περίοδο το κυρίως πεδίο δράσης, εάν θέλετε, του δήμου μας. Είναι και η ουσιαστική δουλειά που γίνεται από τους επαγγελματίες, την οποία θεωρώ και ποιοτική και πολύ σημαντική, καθότι επιδεικνύεται σοβαρότητα ως προς το προϊόν που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την ασφαλή πρόσβαση μέσω των σύγχρονων οδικών αξόνων, τα ιστορικά και φυσικά μας πλεονεκτήματα, αλλά και τις δραστηριότητες που προσφέρουμε, μας έχουν ανεβάσει ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Να σημειώσω επίσης, ότι η Ναυπακτία αποτελεί προορισμό value for money. Εδώ, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει έναν ιδανικό τόπο σε ιδανικές τιμές.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι πρόσφατα, σε μία συζήτηση που είχα με μία παρέα ανθρώπων που επισκέπτονται τακτικά την περιοχή μας, σε ερώτησή μου για ποιο λόγο την επιλέγουν, μου απάντησαν χαρακτηριστικά «ότι η Ναυπακτία είναι ερωτεύσιμη».

Ντίνος Τσουκαλάς
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ.Ναυπακτίας, Πρόεδρος Συλλόγου Καφεπωλών, Εστιατόρων και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «Ανεμογιάννης»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button