ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τσουκαλάς κατά δημοτικής αρχής για τα ραβασάκια παραμονές Χριστουγέννων

Με ανακοίνωση που απέστειλε πριν λίγο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, εξαπολύει επίθεση στην δημοτική αρχή για την απόφασή της να στείλει ραβασάκια οφειλών στους πολίτες.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Πρόσφατα ο Δήμος Ναυπακτίας προέβη χωρίς καμία ειδοποίηση σε κατασχέσεις λογαριασμών συνδημοτών μας για αμφισβητούμενες οφειλές τους. Ενώ ο Δήμος μας επίσημα έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οποιαδήποτε κατάσχεση έχει ανασταλεί ακόμη και από την Δ.Ο.Υ.., η Δημοτική Αρχή θεώρησε ότι οφειλές που χρονολογούνται και από το 1989 έπρεπε να εισπραχθούν παραμονές Χριστουγέννων.
Η Δημοτική αρχή προσπαθώντας να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου έπρεπε πρωτίστως να λάβει υπόψιν ότι πολλοί συμπολίτες μας αυτές τις ημέρες παλεύουν για τα αυτονόητα, τα οποία πλέον κάποιοι θα στερηθούν. Σε πολλούς συμπολίτες μας το γιορτινό τραπέζι θα είναι άδειο….τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν συνάδουν με τους σκοπούς που πρέπει να εξυπηρετεί η εκάστοτε δημοτική αρχή, δεν συνάδουν με το έμβλημα μας, το οποίο πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και μόνο. Λυπάμαι πολύ.
Ντίνος Τσουκαλάς – Δημοτικός Σύμβουλος

Related Articles

Back to top button