ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τους «μάζεψε» ο Λουκόπουλος – Μαζί στις εκλογές, αλλά…

Συγκέντρωση με την δημοτική του ομάδα είχε χθες ο Τάκης Λουκόπουλος στην αίθουσα του Ξενία.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας, που επιθυμεί να είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου, ήθελε να διαλύσει τα σύννεφα που υπάρχουν στην δημοτική του ομάδα, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σύψα.

Τον τελευταίο καιρό, διακινούνται σενάρια στη Ναύπακτο, σύμφωνα με τα οποία οι «Ορεινοι» Κοτρωνιάς-Κούκουνας μετακινούνται σε Τσουκαλά ή Γκίζα ενώ ο Ανδρέας Κοτσαναλς θα προσχωρούσε στον Θανάση Παπαθανάση. Σε αυτά τα σενάρια ήθελε να βάλει ένα τέλος ο δήμαρχος έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να αποχωρήσουν, να παραδώσουν τις καρέκλες άμεσα, παρά δύο τρεις μήνες αργότερα. Άλλωστε οι θέσεις αντιδημάρχων εκτός από την εξουσία, έχουν και σημαντικές απολαβές, ενώ σε ορισμένους καλύπτεται και η ασφαλιστική τους εισφορά.

Ο μόνος από τους φερόμενους ως αποχωρούντες που πήρε τον λόγο και μίλησε, ήταν ο Ανδρέας Κοτσανάς, ο οποίος είπε πως ο δήμαρχος δεν θα έπρεπε να διεκδικήσει εκ νέου θητεία, ενώ πέταξε καρφιά για άλλους συνεδέλφους του. «Δήμαρχε, κάποιοι σήμερα περίμεναν να αποχωρήσω εγώ και μετά να φύγουν κι αυτοί, και μετά να μου χρέωναν την διάλυση της ομάδας» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Εγώ θα παραμείνω στην ομάδα μέχρι τέλους. Μαζί την χτίσαμε και μαζί θα πέσουμε…».

Ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ Χρήστος Σαλαμούρας από την πλευρά του, είπε πως δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει και θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα. Όμως για την Ενωτική Πρωτοβουλία είναι όπως φαίνεται ξεκάθαρο, ότι ο Σαλαμούρας αποτελεί παρελθόν για την ομάδα και αναμένεται να είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Γκίζα. Γκίζας και Σαλαμούρας έχουν εδώ και καιρό διακόψει τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς ο δεύτερος είναι αμοιβόμενος με μισθό, από θέση που τον έχει τοποθετήσει η δημοτική αρχή, αλλά σύντομα, όπως λένε παράγοντες της Ενωτικής Πρωτοβουλιάς θα γίνει φανερή η συνεργασία τους.

Update: Με τηλεφωνική του παρέμβαση ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σαλαμούρας, μας ενημέρωσε πως δεν έχει λάβει χρήματα ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του στα ΧΥΤΑ.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close