ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ: “Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η άδικη συμπεριφορά του Δήμου κατά της εφημερίδας μας”

Πλήρης επιβεβαίωση της δημοσίευσης του npress για την συνάντηση της δημοτικής αρχής σχετικά με το θέμα των δημοσιεύσεων στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, δίνει το σημερινό κεντρικό άρθρο της εφημερίδας που κυκλοφορεί με τίτλο “Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η άδικη συμπεριφορά του Δήμου κατά του «εμπρός»”

Δείτε αναλυτικά τι γράφει η εφημερίδα:

Περιμέναμε τρεις μήνες…

Από εκείνη την Τετάρτη, την 11/11/2015, τη ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ για την Ελευθεροτυπία στη Ναύπακτο, που ο Δήμος Ναυπακτίας υιοθέτησε τις ψευδείς, αήθεις, χαλκευμένες και άδικες καταγγελίες του αντιδημάρχου κ. Ι. Ράπτη κατά του «εμπρός», πως, δήθεν, η εφημερίδα μας αισχροκερδεί εις βάρος του Δήμου!

Σ’ αυτούς τους τρεις μήνες, Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι μας διαβεβαίωναν σταθερά πως… «το δίκαιο είναι με την πλευρά μας», πως… «ουδένα πρόβλημα υφίσταται», πως… «αναγνωρίζουν την αδικία που επιχειρείται κατά του «εμπρός»!

Παρά τη… σφοδρή επιθυμία δε του καταγγέλλοντος, εστάλησαν προς δημοσίευση και κάποιες ανακοινώσεις του Δήμου, σαν ένδειξη εμπιστοσύνης και διάθεσης για επαναφορά της συνεργασίας μεταξύ μας στα προ του Νοεμβρίου επίπεδα.

Έξαλλος ο… καταγγέλλων όμως, την περασμένη εβδομάδα, απαίτησε – και επέτυχε – την ανανέωση της επιβολής… εμπάργκο κατά του «εμπρός» και τη δημοσίευση των προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος επαγγελματιών της πόλης για συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, σε εφημερίδες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου!

Προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού και καυσίμων αναζητά ο Δήμος μας, και τους ψάχνει οπουδήποτε αλλού παρά στη Ναύπακτο! Με «εντολή Δημάρχου» – κατόπιν αφόρητων πιέσεων, προφανώς – εστάλησαν προς δημοσίευση οπουδήποτε αλλά… όχι στο «εμπρός» και, φυσικά, όχι στη Ναύπακτο(!) μια και μόνο η εφημερίδα μας έχει το νόμιμο δικαίωμα να δημοσιεύει τέτοιες προσκλήσεις!

«Όχι στο εμπρός» είπε λοιπόν ο κ. Δήμαρχος!

Προς τιμήν τους, βέβαια, κάποια απ’ τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής αψήφησαν τη… σφορδή επιθυμία του κ. Αντιδημάρχου και έστειλαν προς δημοσίευση στο «ε» ανακοινώσεις που τους αφορούν! Ελπίζουμε να μην βρουν και… το μπελά τους γι’ αυτό!

Υπενθυμίζουμε πάντως στον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Τάκη Λουκόπουλο, πως το Δημοτικό Συμβούλιο της 23/11, δια στόματος του Προέδρου του κ. Γιώργου Σιαμαντά, διαβεβαίωσε επίσημα πως ουδεμία μεταβολή έχει επέλθει στο καθεστώς των δημοσιεύσεων του Δήμου, ούτε πολιτική αποκλεισμού του «εμπρός» υφίσταται!

Ακόμα και αν επικαλεστεί κανείς τις ημιτελείς εργασίες της επιτροπής… διερεύνησης των καταγγελλιών του κ. Ράπτη, πώς καταδικάζει η Δημοτική Αρχή σε «ποινή» τον ερευνώμενο, πριν αποδειχτεί το βάσιμό τους;

Επειδή, λοιπόν, φαίνεται πως η προφορική αναγνώριση του αναμφισβήτητου δικαίου της εφημερίδας μας δεν επαρκεί, τον λόγο τώρα θα λάβει η Δικαιοσύνη.

Σαν πρώτο βήμα, η διεύθυνση του «εμπρός» επέδωσε χτες Πέμπτη, Εξώδικο Διαμαρτυρία – την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια για να ενημερωθούν και οι συμπολίτες – καλώντας τη Δημοτική Αρχή να τηρήσει τη νομιμότητα και να αποκαταστήσει την βάναυσα κακοποιημένη αλήθεια, και την τρωθείσα τιμή και υπόληψη του «εμπρός» και των ανθρώπων του!

Ελπίζουμε να μην χρειαστούν άλλα βήματα…

Το δίκαιο ενός αδικούμενου, δεν έχει… πολλαπλές αναγνώσεις!

 

ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ «ΕΜΠΡΟΣ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2 ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button