ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Το taste στο λιμάνι της Ναυπάκτου, είναι η must επιλογή για γρήγορο φαγητό

35 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας!

Όταν ο Μπάμπης και ο Σάκης ξεκινούσαν στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 το πρώτο τους fastfoodάδικο στην γωνία απέναντι από την Μητρόπολη στο λιμάνι, σίγουρα δεν θα περίμεναν αυτή την πορεία που έχει μέχρι σήμερα. Το τότε μικρό μαγαζί, δεν ήταν αρκετό για να εξυπηρετήσει τους πάρα πολλούς πελάτες που συνωστίζονταν για τον μοναδικό γύρο και το σάντουιτς που είχαν ήδη γίνει must. Γρήγορα μετακόμισαν σε νέο μεγαλύτερο χώρο, πιο κεντρικά στο λιμάνι της Ναυπάκτου, δημιουργώντας ένα ταχύ-εστιατόριο, αντάξιο, αν όχι ανώτερο, των γνωστών μεγάλων αλυσίδων. Το κοινό υποδέχτηκε θερμά από τότε το Taste και έχει γίνει ένα από τα πολύ γνωστά hot στέκια για γρήγορο φαγητό.

Ποιος μπορεί γυρίζοντας από το μπάνιο στις παραλίες της περιοχής, να αντισταθεί για μια γρήγορη και ποιοτική απόλαυση από εκεί; Έχει τα πάντα και όλες τις ώρες. Κρύο σάντουιτς με τόνο ή φρέσκο κοτόπουλο! Ζεστό σάντουιτς με πάντα εξαιρετικά υλικά. Τυλιχτά με γύρο που δεν τα βρίσκεις πουθενά, αλλά και μενού για κάθε όρεξη.

Για πολλούς, ένα γρήγορο σουβλάκι πριν την βόλτα στα μπαράκια, δίνει «δύναμη» πριν τα ποτά στο λιμάνι. Όμως και μετά το ποτό, μπορεί κανείς να γυρίσει στο σπίτι νηστικός;

Αυτό που κάνει το taste να ξεχωρίζει, εκτός από την ποιότητα, είναι το πάντα φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Είτε είναι ο τρόπος που επιλέγονται ή ο τρόπος που γίνεται η εκπαίδευση, πάντως τα παιδιά είναι πάντα άψογα!

Related Articles

Back to top button