ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Το ρήγμα στις σχέσεις Γκίζα-Λιβανού και τι σηματοδοτεί η υποψηφιότητα Μίχου

Η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στενού συνεργάτη του Σπήλιου Λιβανού με τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, προκάλεσε έκπληξη και ερωτηματικά σήμερα στην Ναύπακτο.

Ο Γιώργος Μίχος, που ήταν υποψήφιος με τον Ντίνο Τσουκαλά το 2019 και σημαντικό μέλος της δημοτικής αρχής, αποφάσισε την κάθοδό του με την παράταξη «Αλλάζουμε Πλεύση, σε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της περιόδου.

Η απόφαση αυτή του κ. Μίχου, έρχεται μετά από τα «σύννεφα» που εμφανίστηκαν στις σχέσεις του δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα και του πρώην υπουργού Σπήλιου Λιβανού. Ο κ. Λιβανός, υπήρξε αναμφισβήτητα ο βασικός στυλοβάτης του δήμου Ναυπακτίας, αφού από την θέση του στο υπουργικό συμβούλιο, πέρασε πολλά αιτήματα της δημοτικής αρχής, βοηθώντας όσο κανείς άλλος. Αυτό που περίμενε λοιπόν ο κ. Λιβανός, ήταν η ανταπόδοση από την πλευρά της δημοτικής αρχής και η στήριξή του στις εθνικές εκλογές! Όμως τα αποτέλεσματα στην Ναυπακτία, καθόλου δεν ενθουσίασαν τον πρώην υπουργό και τους συνεργάτες του, αφού η μη εκλογή του αποδίδεται στο «χαμηλό σκορ» στην περιοχή μας.

Η διάρρηξη των σχέσεων μεταξύ Λιβανού και Γκίζα, προέκυψε και από όσα ανοιχτά πλέον λένε οι συνεργάτες του για την μη στήριξή του. Φτάνουν μάλιστα να μιλάνε για… «πόλεμο»!

Πολλοί λοιπόν, αποδίδουν την σημερινή απόφαση του Γιώργου Μίχου, σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς όμως ο ίδιος να ανοίγει τα χαρτιά του. Πάντως από το περιβάλλον Κωνσταντόπουλου, λένε πως έρχονται και άλλες εκπλήξεις που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button