ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Το “παιγνίδι” Λουκόπουλου-Σύψα με τα ΜΜΕ (Βίντεο)

Χρηματοδότηση πατρινής ιστοσελίδας για προβολή της Ναυπακτίας

Μπουλές: “Τα ΜΜΕ που θα πάρουν τα χρήματα, βάζουν πλάτη στην δημοτική αρχή και γι αυτό πληρώνονται”

Σφοδρή επίθεση από την αντιπολίτευση, δέχτηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή του Τάκη Λουκόπουλου, για τον τρόπο που κάνει “παιγνίδι” με τα ΜΜΕ στην περιοχή.

Σε αυστηρό τόνο ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, κατηγόρησε την δημοτική αρχή για τον τρόπο λειτουργίας της και συγκεκριμένα για την επιλογή της να φέρει σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης για χρηματοδότηση της ιστοσελίδας του ionian για την…προβολή της Ορεινής Ναυπακτίας.

Η κυρία Ζιαμπάρα από την μεριά της επιτέθηκε στην δημοτική αρχή για τον τρόπο αλλά και για το γεγονός πως τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ήδη γίνει. Ο κ. Κούκουνας ανταπάντησε πως δεν έχουν γίνει κι ενώ συμφώνησε με την άποψη αυτή και ο δήμαρχος, στην ομιλία του ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς, διέψευσε και τους δύο, λέγοντας πως τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, δίνοντας και σαφείς λεπτομέρειες, ακόμα και για την διανυκτέρευση της αποστολής. (Στο βίντεο ακούγεται ο δήμαρχος σε μια προσπάθεια να το μαζέψει να λέει “θα γίνουν κι άλλα γυρίσματα..”)

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Ντίνου Τσουκαλά, που είπε πως είναι γελείο να δίνονται χρήματα σε ένα κανάλι που αμφιβάλει εάν το βλέπουν και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες που το έχουν!

Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο:

Related Articles

Back to top button