ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Το «Φως στο Τούνελ» για τον Παναγιώτη Κυριαζή από την Ναύπακτο

Από το σημείο όπου κάποια χρόνια πριν ο αγνοούμενος είχε το σοβαρό τροχαίο, που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή, η αδελφή του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για το τραγικό παιχνίδι που του επιφύλασσε η μοίρα.

«Ήταν χαρούμενος για το εξιτήριο που έπαιρνε ένας φίλος του από το νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε και νοσηλευόταν στην εντατική και είχε βγει με την παρέα του για να το γιορτάσει. Ήταν άτυχος, γιατί στο τέλος του γλεντιού είχε κι αυτός ένα παρόμοιο ατύχημα.

Επιστρέφοντας στο σπίτι οδηγώντας τη μηχανή του, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που τον προσπέρασε, έκανε έναν ελιγμό και τον έριξε πάνω στο πεζοδρόμιο. Εκεί δυστυχώς υπήρχε μια πινακίδα που δεν είχε κοπεί σωστά και έπεσε με το κεφάλι πάνω στην προεξοχή της. Πάλεψε για τη ζωή του, αφού νοσηλεύτηκε στην εντατική για τρεισήμισι μήνες, με πολλά προβλήματα. Κάποια στιγμή παραλίγο να τον χάσουμε από κάποιο μικρόβιο. Μετά συνεχίστηκε ο Γολγοθάς μας για να τον επαναφέρουμε από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του αγνοούμενου.

Αυτό που εξοργίζει στην υπόθεση είναι πως ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο σημείο.

«Ευτυχώς ένας άλλος διερχόμενος οδηγός που τον είδε σταμάτησε και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Επειδή καθυστερούσε όμως, πήρε το ρίσκο να μεταφέρει αυτός τον Παναγιώτη με το δικό του όχημα στο νοσοκομείο. Ήταν η σωτηρία του πιστεύω γιατί αν δεν τον εύρισκε, ίσως να είχε πεθάνει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο», κατέληξε η κυρία Αθηνά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button