ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Το ευχαριστώ του Δημήτρη Ασημακόπουλου για την εκλογή

Ύστερα από την διενέργεια των εκλογών της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν και με οδήγησαν στην επανεκλογή μου για 2η συνεχόμενη θητεία.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε φίλουςσυναδέλφουςσυμφοιτητές τόσο από το προπτυχιακό αλλά και το μεταπτυχιακό και συνεργάτες από την Θράκη και την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη, και από την Ήπειρο μέχρι τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου που με στήριξαν αληθινά και με εξέλεξαν στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου.


Ένα ευχαριστώ και σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά έκαναν ότι περισσότερο μπορούσαν για να με βοηθήσουν και το εισέπραξα. 


Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στους Αιτωλοακαρνάνεςσυναδέλφους μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην πρώτη θέση.

Ευχαριστώ και σε όλα τα ΜΜΕ , έντυπα και ηλεκτρονικά, που μου έδωσαν το βήμα στο δημόσιο λόγο.
Και τέλος ένα ευχαριστώ σε αυτή τη παρέα από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, που είναι η αρχή κάθε επιτυχίας μας, που ξεκινήσαμε μαζί από τα φοιτητές με κοινές ιδέες και στόχους και μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να προχωράμε μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Ο στόχος μας για ένα ωφέλιμο και χρήσιμο επιμελητήριο για όλους τους κλάδους του οικονομολογικού επαγγέλματος θα είναι πρώτο μέλημα αυτής της ισχυρής ομάδας που θα δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με Υγεία, Χαρές και Χαμόγελα στα σπίτια σας και στις οικογένειές σας.

Δημήτρης Κ. Ασημακόπουλος 

Related Articles

Back to top button