ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τιμήθηκε ο κ. Στάθης Τσοτσορός

Ο Πνευματικός Όμιλος Ναυπακτίων και Δωριέων που εκδίδει το εξαμηνιαίο περιοδικό-βιβλίο “Η ΔΑΦΝΗ “στίς 18/12/2016 στην Αθήνα απένειμε την “τιμητική διάκριση” 2017 στον Καθηγητή Πανεπιστημίου και μέλος του Ομίλου κ. Στάθη Τσοτσορό γιά την προσφορά του στην Ναυπακτία τα γράμματα και την κοινωνία. Στην σχετική εκδήλωση-συνεστίαση πρώτος μίλησε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ.Μάρκος Μεντζάς που αναφέρθηκε τόσο στούς στόχους του περιοδικού η ΔΑΦΝΗ όσο και στην προσωπικότητα και τις προσφορές του Στάθη Τσοτσορού.
Κατόπιν παρακάλεσε τον τ.Δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Θανάση Παπαθανάση Μεγάλο Ευεργέτη και μέλος του Ομίλου να του παραδώσει την “τιμητική διάκριση”.
Ο κ. Παπαθανάσης αφού αναφέρθηκε με θερμά λόγια τόσο στους στόχους και την προσφορά της ΔΑΦΝΗΣ όσο και στην προσωπικότητα του κ. Τσοτσορού παρέδωσε μέσα σε χειροκροτήματα την “τιμητική διάκριση”.
Τέλος ο κ.Τσοτσορός αφού παρέλαβε την “τιμητική διάκριση” ευχαρίστησε πολύ σεμνά τόσο τον Πνευματικό Όμιλο όσο και όλους τους ομιλητές για τα καλά λόγια που ειπώθηκαν για το πρόσωπό του.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε και το 35ο τεύχος της ΔΑΦΝΗΣ με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη.

ADS

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker