ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Θρίαμβος! Γιώργος Μελίστας και Νικόλας Κουστουμπάρδης πρόσωπα της χρονιάς στην «Εκπαίδευση-Έρευνα»

Οι Νικόλας Κουστουμπάρδης και ο Ναυπάκτιος Γιώργος Μελίστας είναι οι φετινοί βραβευόμενοι στην κατηγορία «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ – ομάδα».


Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον! Και μπορούν να φτάσουν μέχρι τα αστέρια! Κυριολεκτικά και μεταφορικά όμως, καθώς εκτοξεύτηκαν σε άλλους γαλαξίες με τις διακρίσεις που πέτυχαν στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής Junior 2022, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καμπουλουνγκ Μολντοβένετς της Ρουμανίας.

Μικρό που είναι το σύμπαν

Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον! Και μπορούν να φτάσουν μέχρι τα αστέρια! Κυριολεκτικά και μεταφορικά όμως, καθώς ο Νικόλας Κουστουμπάρδης και ο Γιώργος Μελίστας εκτοξεύτηκαν σε άλλους γαλαξίες με τις διακρίσεις που πέτυχαν στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής Junior 2022, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καμπουλουνγκ Μολντοβένετς της Ρουμανίας.

Ο Νικόλας Κουστουμπάρδης είναι μαθητής της Γ΄ Τάξης του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση, ενώ ο Γιώργος Μελίστας είναι μαθητής του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση, απέσπασε το 1ο βραβείο για την καλύτερη επίδοση στις Παρατηρήσεις με Τηλεσκόπιο, καθώς και το 1ο βραβείο για την καλύτερη επίδοση σε Παρατηρήσεις επί Χάρτου. Το αστρικό ταξίδι και των δυο νέων συνεχίζεται αμείωτο και στη διάρκεια του 2023 και στόχος είναι να φτάσουν μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος!

Το βραβείο απένειμε ο Στάθης Τουλιάτος, Accounting & Finance Manager Coffee Island.

Related Articles

Back to top button