ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Οι ταξιτζήδες της Ναυπάκτου συγχαίρουν την αστυνομία για την σύλληψη του αλλοδαπού

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ στη Ναύπακτο, για την σύλληψη του αλλοδαπού που μετέφερε παράνομα επ αμοιβή.

Στην ανακοίνωσή τους οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγο για συντονισμένη επιχειρηση από την Αστυνομία Ναυπάκτου αλλοδαπού, ο οποίος όπως αναφέρουν, προέβαινε σε «κατ’ εξακολούθηση σε μεταφορά διαφόρων προσώπων επ’ αμοιβή» .

Το θέμα αποκάλυψε το npress.gr σήμερα το πρωί.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»

Ναύπακτος 11/10/2017

Δελτίο τύπου

Ως Διοίκηση των ταξί της πόλεώς μας, χαιρετίζουμε την αποτελεσματική έκβαση που είχε σήμερα το πρωί συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου για τη σύλληψη αλλοδαπού οδηγού αυτοκινήτου, που προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε μεταφορά διαφόρων προσώπων επ’ αμοιβή.

Σε εποχή κρίσεως και οικονομικής δυσπραγίας είναι το γεγονός αυτό αποτρεπτικό, για κάθε επίδοξο ερασιτέχνη ταξιτζή και επαγγελματία υποκλοπέα του μεταφορικού μας έργου, που τόσο δοκιμάζεται…

Το γεγονός πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, κι εμείς εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Τροχαία Ναυπάκτου, βεβαίως και στο επιβατικό μας κοινό που συνεχίζει να εμπιστεύεται επαγγελματίες μεταφορείς, φορολογούμενους επιτηδευματίες πολίτες που εκτελούν με γνώση και ευσυνειδησία το μεταφορικό έργο.

Τέλος, ελπίζουμε, αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο στη μακρά συνέχεια υποκλοπής του έργου μας από επιτήδειους «καλοθελητές» απατεώνες, διότι και ο πέλεκυς της εφορίας και της δικαιοσύνης πέφτει βαρύς στους επίδοξους γιαλαντζί «ταξιτζήδες».

                                                      Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Related Articles

Close
Close