ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τα βάζει και με τους συλλόγους της Ναυπάκτου τώρα η δημοτική αρχή

Νέοι πονοκέφαλοι για την δημοτική αρχή του δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου

Δεν έφτανε η κόντρα της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου Κοτσανά με τους συλλόγους του Αντιρρίου, άνοιξε νέα τώρα με τους συλλόγους της Ναυπάκτου!

Πριν λίγο, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Σιαμαντάς, με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε «απαράδεκτες και ντροπισαστικές» τις χθεσινές ανακοινωσεις ανακοινώσεις του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Κομμωτών.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σιαμαντάς αναφέρει:

Με απαράδεκτες και ντροπιαστικές ανακοινώσεις ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ένωση κουρέων και κομμωτών Ναυπάκτου , διεκδικούν την πανελλήνια πρωτοτυπία τοπικής εναντίωσης στη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας από τη πόλη μας (μετά από 13 χρόνια).
Αγνοώντας το μέγεθος της τιμής του γεγονότος καθώς και την παγκόσμια προβολή της πόλης μας (απευθείας μετάδοση από :Eurosport, ΕΡΤ και δημόσια τηλεόραση της Δημοκρατίας της Κορέας), υποτιμώντας το μήνυμα της ολυμπιακής ιδέας και του ολυμπιακού ιδεώδους.
Παρεμπιπτόντως, σας ενημερώνουμε :
1. Η κανονιστική για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είχαν ομόφωνα ψηφιστεί και εκδοθεί από το Δ.Σ. πριν 15 ημέρες

2. Ο Δήμος , με δελτίο τύπου προς όλα τα ΜΜΕ ,ενημέρωσε τη Δευτέρα 23-10-2017 για τις ώρες και τις ρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν μ απόφαση της Ε.Ο.Ε.

3. Διοργανώτρια Αρχή της Ολυμπιακής Φλόγας δεν είναι ο Δήμος Ναυπακτίας αλλά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Related Articles

Back to top button