ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τα παιδιά χρωμάτισαν τις θέσεις parking ΑΜΕΑ

Μια υπέροχη πρωτοβουλία έκαναν σήμερα οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου.

Τα παιδιά, χρωμάτισαν τις ειδικές θέσεις parking για ΑΜΕΑ, ώστε να είναι πιο ευδιάκριτες και να μην καταλαμβάνονται από τους υπολοίπους.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση που αξίζει τα συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές.

Την ανακοίνωση έκανε πριν λίγο ο Ντίνος Ζορμπάς:

Έμαθα σήμερα ότι με πρωτοβουλία μαθητών και καθηγητών του 2ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου έβαψαν τις θέσεις αναπήρων σήμερα στην Ναύπακτο και λες Ναι υπάρχει Ελπίδα!! Μπράβο σε όλους σας!!

δείτε τι έγραψε ο σύλλογος Αλκυόνη για την πρωτοβουλία:

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Μια εξαιρετική ιδέα του Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ», έγινε πράξη, οργανώνοντας και εμπλέκοντας μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων της πόλης μας, σε μια βιωματική δράση.

Αναλυτικότερα, στα πλαίσια της – 3ης Δεκέμβρη, Παγκόσμιας Ημέρας των ΑμεΑ – και σε συνεργασία με μαθητές και καθηγητές του 1ου και 2ου Λυκείου, του 1ου και 2ου Γυμνασίου, καθώς και του Γυμνασίου και Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», χρωματίσαμε τις κοινόχρηστες θέσεις στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ, με έντονο μπλε, δείχνοντας τον δρόμο για το σεβασμό στο συνάνθρωπο με κινητική αναπηρία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές και τους καθηγητές τους, που βίωσαν την δράση με κέφι και ευχαρίστηση, καθώς και το κατάστημα του κ. Χαράλαμπου Σύψα, που διέθεσε δωρεάν όλα τα υλικά, που ήταν απαραίτητα για τον χρωματισμό των θέσεων.

Tags

Related Articles

Close
Close