ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τα κατάφερε η Ναύπακτος! Παραμένει το ΙΚΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε από την Βουλή για τη Ναύπακτο, όπου συζητήθηκε το νέο οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ.

Το ΙΚΑ Ναυπάκτου που αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα μετακομίσει στο Μεσολόγγι, θα παραμείνει τελικά στην πόλη, όπως ήταν ως τώρα.

Υπενθυμίζουμε πως για τον σκοπό αυτό, είχε μεταβεί αποστολή φορέων της πόλης στην Αθήνα, ώστε να αποφευχθεί μια εξέλιξη που μόνο κακό θα προκαλούσε στην περιοχή.

Το npress.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Μένιο Χάρο, ο οποίος μας δήλωσε πως μετά από συντονισμένες ενέργειες όλων των φορέων της περιοχής, καταφέραμε και πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο. Να παραμείνει το ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Διεύθυνση για όλη την περιοχή Ναυπακτίας και Δωρίδας, όπως είναι ως σήμερα.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σήκωσε το κύριο βάρος του διεκδικητικού αγώνα γι αυτό το θέμα και μαζί με τους υπόλοιπους φορείς, ασκούσαν συνεχή πίεση στην κυβέρνηση. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο για τους εργαζομένους της περιοχής που κινδύνευαν με μια επιπλέον ταλαιπωρία.

Το npress.gr στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της παραμονής της Διεύθυνσης στη Ναύπακτο, ασκώντας ταυτόχρονα σκληρή κριτική και σε κυβερνητικά στελέχη.

Το αποτέλεσμα μας βρίσκει όλους δικαιωμένους!

Related Articles

Close
Close