ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σύψας: Λανθασμένα ο δήμος Ναυπακτίας δεν βλέπει τα οφέλη της ενεργειακής κοινότητας της Περιφέρειας

Συγχαρητήρια στην Μαρία Σαλμά για τον καθαρισμό της Ορεινής Ναυπακτίας

Με ανάρτησή του ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αναφέρεται στα όσα είπε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με τις ενεργειακές κοινότητες. Η δημοτική αρχή εξέφρασε την άποψη να μην μπει στην ενεργειακή κοινότητα της περιφέρειας και θα προχωρήσει στην δημιουργία αυτόνομης ενεργειακής κοινότητας.

Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια στην Μαρία Σαλμά για τον καθαρισμό του επαρχιακού δικτύου.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υλοποιεί το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο στην Ελλάδα, με ένα φωτοβολταϊκό πάρκο 108 MW. Το έργο αυτό, θα αυτονομήσει ενεργειακά το μεγαλύτερο μέρος των Δήμων και Οργανισμών στην περιοχή.
Το μοντέλο που δημιουργεί ο Νεκτάριος Φαρμάκης, είναι αυτό που κατά την γνώμη μου θα ακολουθήσουν και άλλες περιφέρειες στην χώρα που σημαίνει με απλά λόγια ότι η ΠΔΕ και ο Περιφερειάρχης μας πρωτοπορεί !!
Ο Δήμος Ναυπακτίας, λανθασμένα εκτιμώ, δεν έχει δει τα πολλαπλά οφέλη που δημιουργούνται από την ένταξη του στις ενεργειακές κοινότητες της ΠΔΕ. Περιμένω να δω μια λεπτομερή καταγραφή των συμπερασμάτων που τον οδηγούν στην απόφαση να μην λάβει μέρος σε αυτό το έργο. Τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κοτρωνιάς για να υπερασπιστεί την απόφαση τους, είναι εκτός από άστοχα και χωρίς ουσιαστική τεκμηρίωση

Όσον δε αφορά τους καθαρισμούς από τις πρόσφατες χιονοπτωσεις στην Ορεινή Ναυπακτία και τα όσα ακούστηκαν για πλημμελή παρουσία της Περιφέρειας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο έχω να παρατηρήσω τα εξής: Πρώτη φορά υπήρξε τόσο καλός συντονισμός από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου. Αυτό έγινε, χάριν στις ενέργειες και την αποφασιστικότητα της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά που είχε και δια ζωσης παρουσία, την οποία θέλω να ευχαριστήσω δημόσια !!!!

Related Articles

Back to top button