ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Συνάντηση εργαζομένων ΚΔΑΠ Ναυπάκτου ενόψει του νέου έτους

 

Στα πλαίσια της οργάνωσης των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και του προγραμματισμού ενόψει του νέου έτους συναντήθηκαν την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 οι εργαζόμενοι των Κδαπ Δήμου Ναυπακτίας στην αίθουσα «Ναυπακτία» στο λιμάνι της πόλης

 

Την συζήτηση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝ Παναγιώτης Κονιδας ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια τους, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και οργάνωση της δομής.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Συντονιστής της ΚΕΔΝ Μάρκος Μυκωνιάτης όπου μίλησε για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί η δομή και να γίνει μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Έπειτα ο συντονιστής των ΚΔΑΠ Παναγιώτης Τσιούνης έκανε προτάσεις σχετικά με την λειτουργία των ΚΔΑΠ.

Γενικότερα:

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την δομή, νέες καινοτόμες προτάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν, προβληματισμοί των εργαζομένων, καθώς και τρόποι ανάπτυξης μέσω της προσωπικής πρωτοβουλίας των εκπαιδευτικών.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα δείχνοντας ετσι την διάθεση της δομής ,να εξελιχθεί μέσα από τις προτάσεις του ανθρώπινου δυναμικού της,που είναι πλήρως εξιδεικευμενο και καταρτισμένο γεγονός που φαίνεται στην εμπιστοσύνη των 380 οικογενειών,στα 5 κέντρα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Ναυπακτίας.

Όσον αφορά το νέο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτος των άλλων την ρομποτική,την περιβαλλοντική αγωγή,την εκμάθηση Αγγλικών με την μέθοδο του παιχνιδιού, καθώς επίσης και τουρνουά μεταξύ των ΚΔΑΠ της ΚΕΔΝ όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια συναγωνισμού (Μπάσκετ, Βολλει, Στίβο, ποδόσφαιρο, πολεμικές τέχνες, Ζωγραφική, Πληροφορική, θέατρο, χορό, μουσική, και παιδαγωγικά παιχνίδια).

 

Related Articles

Close
Close