ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Στο Τεχνουργείο την Κυριακή ο Λεωνίδας Βατικιώτης

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς Χρέος, Ευρώ & ΕΕ ; – Εκδήλωση του Κινήματος Αντίστασης Αλληλέγγυων πολιτών Ναυπακτίας Δωρίδας

Από το 2010, μπαίνοντας στη μέγγενη των μνημονίων μέχρι σήμερα, ο πληθυσμός της χώρας μας έχει υποστεί τέτοιες συνέπειες που μόνο σε καιρό πολέμου θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν.

ADS

– Αύξηση των αστέγων και των νοικοκυριών που ζουν σε συνθήκες φτωχοποίησης
– Μείωση γεννήσεων
– Αύξηση των αυτοκτονιών
– Μετανάστευση 450 χιλιάδων πολιτών
– Δραματική υποβάθμιση της περίθαλψης
– Μειώσεις μισθών – συντάξεων με ταυτόχρονη αύξηση φορολογίας

Το τέλος της «αριστερής» ελπίδας σε συνδυασμό με την εθελοδουλία της συντριπτικής πλειοψηφίας του πολιτικού κατεστημένου φέρνει στο λαό απαισιοδοξία και παραίτηση.
Η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και προσφάτως και του δημοσίου πλούτου για 99 χρόνια φαντάζουν στη συνείδηση του μη αναστρέψιμα.

Η αποσιώπηση διαφορετικών θέσεων & η τρομολαγνεία των ΜΜΕ για την καταστροφή που θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιλέξουμε διαφορετικο δρόμο από τον ακολουθούμενο ,δεν έχει δώσει στον ελληνικό λαό τη δυνατότητα να ενημερωθεί με επιστημονική αρτιότητα για την αντίθετη άποψη η οποία ακούγεται ολα τα χρονια της εφαρμογής των μνημονίων .
Οι θέσεις αυτες περί του αντιθέτου , που ακούγονται ,εκτός από άρτια επιστημονική τεκμηρίωση ,δείχνουν έναν άλλο δρόμο για το σταμάτημα του κατήφορου της χώρας ,που τελειωμό δεν έχει .

Τα μέλη & οι φίλοι του Κινήματος Αντίστασης Αλληλέγγυων πολιτών Ναυπακτίας Δωρίδας ,στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης των πολιτών της Ναυπάκτου και της ευρύτερης περιοχής στα θέματα του Χρέους, του Ευρω και της Ε.Ε.(Ευρωπαϊκής Ένωσης) σας προσκαλούν ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3 στις 7 μμ ,στον πολυχώρο τεχνης “ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟ” , σε μια εκτενή συζήτηση εφ ολης της υλης, με προσκεκλημένο ομιλητή τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ, Δρ Πολιτικης Οικονομιας και μέλος τηςΕπιτροπης Αληθειας για το δημόσιο χρέος Κίνημα Αντίστασης Αλληλέγγυων πολιτών Ναυπακτίας Δωρίδας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button