ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Στο συνέδριο της AHEPA Ελλάδος το “AHEPA CUP 2017” της Ναυπάκτου

Στο ετήσιο συνέδριο της AHEPA Ελλάδος στην Κοζάνη ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το “AHEPA CUP 2017” Beach volleyball tournament. Το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA – Lepanto 1571” πιστό στο ραντεβού του με τον αθλητισμό και τη νεολαία διοργανώνει και φέτος το εν λόγω event, από 14-16 Ιουλίου στη Ναύπακτο υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο αθλητικός σύλλογος “Ομόνοια Ναυπάκτου”. Στους συνδιοργανωτές ασφαλώς συγκαταλέγεται και η “AHEPA- Περιφέρεια Ελλάδος” που έχει υπό τη σκέπη αλλά και την ευγενική χορηγία της, την μοναδική αυτή αθλητική της εκδήλωση.


Σχετικά με την παρουσίαση του “AHEPA CUP 2017”, στους συνέδρους μίλησε με πολύ θερμά λόγια ο απερχόμενος αθλητικός διευθυντής της AHEPA Ελλάδος κ. Σωτήρχος, επαινώντας την προσπάθεια της Ναυπάκτου. Οι παριστάμενοι εντυπωσιάστηκαν από το αναμνηστικόκλιπάκι της διοργάνωσης του 2016

ενώ την παράσταση έκλεψε το προωθητικόκλιπάκι του επερχόμενου τουρνουά

Ήδη η επιτυχημένη περσινή εκδήλωση έχει καταφέρει να αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού και να προσθέσει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Επιπλέον έχει πετύχει να διαφημίσει την πόλη αλλά και το τοπικό τμήμα AHEPA διεθνώς, αφού η διοργάνωση έτυχε προβολής μεταξύ άλλων σε μεγάλα ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης) αλλά και στο επίσημο περιοδικό της AHEPA με αναγνώστες παγκοσμίως (περιοδικό AHEPAN τεύχος Σεπτεμβρίου). Την ίδια επιτυχία φιλοδοξεί να έχει και φέτος παρουσιάζοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης προς τα έξω.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί 14-16 Ιουλίου στη Ναύπακτο και αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Αν και το επίπεδο των ομάδων της τελικής φάσης είναι πολύ υψηλό, η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, σε μέλη AHEPA ή μή, ενώ θα υπάρχουν και δώρα για τους νικητές.

Πληροφορίες σχετικά μπορεί κανείς να αναζητήσει στο ahepacup.blogspot.gr .

Ραντεβού στα γήπεδα από την AHEPA!!

Related Articles

Back to top button
Close
Close